Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Girgensonam pieticīgs spēles laiks Sabres uzvarā, Aikels atgriežas ar 1+1

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē laukumā pavadīja nedaudz vairāk kā septiņas minūtes, bet viņa pārstāvētās komandas Bufalo Sabres zvaigzne Džeks Aikels pēc traumas izārstēšanas atgriezās laukumā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kas kaldināja vienības uzvaru pār Otavas Senators.

Sabres viesos svinēja uzvaru ar rezultātu 5:4 (3:1, 1:2, 1:1), tiekot pie trešās uzvaras pēdējās piecās spēlēs.

Mača rezultātu spēles septītajā minūtē pēc Aikela piespēles atklāja Kails Okposo, bet pēc trim minūtē arī pats Aikels atzīmējās ar vārtu guvumu. Vēlāk Maiks Hofmans vienus vārtus atguva, taču pēc 31 sekundes Raiens O'Reilijs atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Otrā perioda devītajā minūtē mājinieku vidū izcēlās Marks Stouns, taču, tuvojoties trešdaļas beigām, Sems Reinhārts panāca 4:2. Deviņas minūtes pirms perioda beigām Hofmans guva savus otros vārtus, bet nepilnas trīsarpus minūtes pirms pamatlaika beigām O'Reilijs vēlreiz atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Pusotru minūti pirms finālsvilpes Hofmans nokārtoja sev "hat-trick", kas gan netraucēja Sabres svinēt uzvaru ar 5:4.

Girgensons šajā mačā spēlēja ceturtajā uzbrucēju virknējumā, laukumā pavadot septiņas minūtes un 23 sekundes. Latvietis šajā laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un izpildīja vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šajā mačā laukumā atgriezās Sabres viens no līderiem Aikels, kurš traumu guva oktobrī neilgi pirms sezonas sākuma, kad treniņā pēc cīņas vārtu priekšā neveiksmīgi sadūrās ar Girgensonu.

Aikels iepriekšējā sezonā, debitējot NHL, 81 spēlē izcēlās ar 24 vārtiem un 32 rezultatīvām piespēlēm, būdams komandas otrais rezultatīvākais hokejists.

"Esmu nedaudz noguris un laimīgs, ka esmu atgriezies. Potītei nekādu problēmu nav un tas ir pluss. Kad atgriezos, mēģināju savai komandai sniegt enerģiju ģērbtuvē un visur citur. Kādu laiku nebiju bijis kopā ar komandu, līdz ar to ir patīkami, ka tagad varu dot enerģiju katru dienu," pēc mača teica Aikels.

Girgensons šosezon 22 spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -5.

Sabres komanda šosezon 22 pēlēs tikusi pie 21 punkta, kas dod priekšpēdējo, 15.vietu Austrumu konferencē.

Tikmēr Atlantijas divīzijā Sabres ir pēdējā, astotajā, pozīcijā.

Nākamo maču Sabres aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Ņujorkas Rangers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi