Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Girgensonam pieticīgs spēles laiks Sabres uzvarā papildlaikā

Pateicoties somu aizsarga Rasmusa Ristolainena vārtu guvumam pagarinājumā, latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā ar rezultātu 4:3 (2:0, 0:2, 1:1, 1:0) savā laukumā apspēlēja Edmontonas Oilers spēlētājus, turklāt izlīdzinājums bija panākts vien 29 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Spēles pirmajā trešdaļā Evanders Keins un Braiens Džionta guva vārtus un Sabres izvirzījās vadībā ar 2:0, bet otrajā periodā 105 sekunžu laikā izcēlās Džordans Eberle un Milans Lučičs, kas ļāva Oilers panākt izlīdzinājumu.

Izšķirošās trešdaļas vidū viesus jau vadībā izvirzīja vācietis Leons Draizaitls, tomēr nieka 29 sekundes pirms pamatlaika izskaņas 3:3 Sabres hokejistiem panāca Keins. Līdz ar to komandas devās pagarinājumā, kurā nebija nepieciešams daudz laika - jau pēc 57 sekundēm Raiena O'Reilija piespēli vairākumā realizēja Ristolainens, gūstot pirmos vārtus šosezon.

Zīmīgi, ka Ristolainenam šajā mačā bija arī divas rezultatīvas piespēles. Tā kā Sabres komandai šobrīd ir trīs traumēti aizsargi, soms laukumā aizvadīja gandrīz 30 minūtes.

Tikmēr Oilers komanda punktus guvusi jau piecos mačos pēc kārtas, kas ir tās garākā sērija kopš 2012.gada. Tās lielākā zvaigzne Konors Makdeivids, kurš pašlaik ir līgas rezultatīvākais spēlētājs, iepriekšējos divos mačos ar punktiem nebija izcēlies, bet šoreiz tika pie rezultatīvas piespēles.

Joprojām vien ceturtajā maiņā spēlējošais Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un astoņas sekundes, izceļoties ar vienu spēka paņēmienu un dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmdien, kad Sabres komanda izbraukumā ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Vašingtonas Capitals, Girgensons izcēlās ar savu otro vārtu guvumu šosezon, pārtraucot 13 spēļu sēriju, kurā viņš bija palicis bez rezultativitātes punktiem.

Šosezon Girgensons 26 spēlēs guvis divus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles, iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -4.

Sabres komanda šosezon 26 spēlēs tikusi pie 26 punktiem, kas ļāvis pakāpties uz 13.vietu Austrumu konferencē. Tikmēr Atlantijas divīzijā Bufalo vienība tagad ir priekšpēdējā, septītajā, pozīcijā.

Tikmēr Oilers ar 32 punktiem 28 spēlēs ir ļoti augstajā, trešajā, vietā Rietumu konferencē.

Nākamo maču Sabres aizvadīs piektdien, kad uzņems Vašingtonas Capitals komandu, kurai kopš 25.novembra divreiz jau ir zaudējusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi