Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Girgensonam rezultatīva piespēle Bišopa uzvarētā atgriešanās mačā

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien izdarīja rezultatīvu piespēli, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo Sabres vienība NHL regulārā turnīra spēlē ar 2:4 viesos atzina Tampabejas Lightning pārākumu.

Šajā spēlē Tampas vārtos atgriezās Bens Bišops, kurš 20.decembrī guva savainojumu. Šajā periodā uz NHL tika izsaukts latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, tomēr viņš laukumā tika vien uz 12 minūtēm spēlē pirms Ziemassvētkiem, pārējo laiku pavadot aiz Andreja Vasiļevska muguras. Bišops atgriešanās spēlē tika galā ar 24 no 26 Bufalo metieniem.

Viesi Sabres jau spēles 3.minūtē izvirzījās vadībā, kad Mets Molsons ātrā pretuzbrukumā saņēma piespēli no Girgensona un izrēķinājās ar Bišopu. Viesu prieki gan nebija ilgi, jo jau pusotru minūti vēlāk Ondržejs Palāts rezultātu izlīdzināja. Otrā perioda ievadā viņš guva vēl vienus vārtus, bet vēl dažas minūtes vēlāk Ņikita Kučerovs panāca jau 3:1 mājiniekiem, kas vēlāk izrādījās izšķiroši.

Trešā perioda vidū Evanders Keins samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr pēdējo vārtu teica Lightning, 18 sekundes pirms finālsirēnas raidot ripu jau tukšajā Sabres cietoksnī.

Girgensons laukumā pavadīja teju 15 minūtes (tostarp 2:04 mazākumā), bez rezultatīvās piespēles atzīmējoties arī ar vienu metienu pa vārtiem un trim spēka paņēmieniem. Viņa lietderības rādītājs bija pozitīvs +1.

Šosezon aizvadītajā 41 spēlē Girgensons iekrājis desmit (5+5) rezultativitātes punktus un negatīvu lietderības rādītāju -5. Zīmīgi, ka pusi no punktiem (3+2) viņš guvis pēdējās deviņās spēlēs kopš 23. decembra.

Sabres komanda ar 41 spēlē iekrātu 41 punktu Austrumu konferencē saglabā 13. vietu. Ar 44 punktiem 43 spēlēs tieši priekšā ir Lightning. Nākošajā spēlē jau piektdien Bufalo hokejisti viesosies pie Karolīnas Hurricanes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi