Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Girgensons palīdz Sabres vienībai uzvarēt Flyers; Gudļevskis nosūtīts atpakaļ uz AHL

Pēdējā laikā sekmīgi spēlējošais latviešu hokejists Zemgus Girgensons otrdien palīdzēja Bufalo Sabres komandai NHL regulārā turnīra spēlē savā laukumā ar 4:1 pārspēt Filadelfijas Flyers. Tikmēr atpakaļ uz Amerikas Hokeja līgu (AHL) nosūtīts latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Par spēles galvenajiem varoņiem gan kļuva divi citi Sabres hokejisti - vārtsargs Anderss Nīlsons atvairīja 39 viesu metienus, bet uzbrucējs Sems Reinhārts otrā perioda ievadā ne tikai atklāja rezultātu, bet pēcāk ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja vārtus gūt arī partneriem. Pēc otrās trešdaļas Sabres bija priekšā ar 3:0, bet Flyers vienīgo reizi lika Nīlsonam kapitulēt spēles 58.minūtē. Atlikušajā laikā viesi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet Sabres četras sekundes pirms spēles beigām guva arī ceturtos vārtus.

Girgensons laukumā pavadīja nepilnas 16 minūtes (1:45 mazākumā), izceļoties ar vienu metienu pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un diviem bloķētiem pretinieku raidījumiem. Viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Šosezon aizvadītajās 40 spēlēs latvietis ticis pie astoņiem (5+3) punktiem un negatīva lietderības rādītāja -6. Pēdējās astoņās spēlēs viņš guvis trīs vārtus.

Tikmēr Bufalo komanda ar 40 spēlēs iekrātu 41 punktu pakāpusies uz 13.vietu Austrumu konferencē.

Tieši priekšā Sabres ar 42 punktiem 42 spēlēs ir Tampabejas Lightning komanda, kas otrdien vien dažas stundas pēc latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska izsaukšanas uz NHL viņu nosūtījusi atpakaļ uz Amerikas Hokeja līgu. 

Tas nozīmē, ka no 20.decembrī gūtās traumas atlabis vienības pamatvārtsargs Bens Bišops, un latvieša pakalpojumi šobrīd vairs nav aktuāli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi