Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Koba Jass savā atgriešanās mačā Latvijas virslīgā izpelnās četru spēļu diskvalifikāciju

Latvijas hokeja uzbrucējs Koba Jass, kurš savā pirmajā šīs sezonas mačā Latvijas virslīgā izvicināja dūres, saņēmis četru spēļu diskvalifikāciju, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Jasa pārstāvētā Prizma sestdien viesojās pie Zemgale/LLU, bet Jass pirmā perioda beigās izkāvās ar mājinieku uzbrucēju Jāni Bērziņu. Abi kautiņā iesaistītie hokejisti saņēma noraidījumus līdz spēles beigām.

Otrdien LHF nolēma sodīt Jasu un Bērziņu ar četru spēļu diskvalifikācijām, taču divus mačus hokejisti var aizstāt ar naudas sodiem. Jass diskvalifikāciju saņēma par kautiņu, bet Bērziņš par iesaistīšanos konfliktā, izejot no sodīto soliņa.

Konfliktā iesaistījās arī Zemgale/LU hokejists Rinalds Rosinskis, taču viņš saņēma 2+10 minūšu sodu, tiekot cauri sveikā bez diskvalifikācijas.

Sestdien notikušajā spēlē uzvaru ar 5:4 izcīnīja kopvērtējuma līdere Zemgale/LLU.

Jass Prizmas rindās pirmo spēli aizvadīja jau pirms nedēļas, kad guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, palīdzot Prizmai Latvijas kausa mačā ar 8:5 pārspēt pērnās sezonas čempioni Liepāju.

Kā vēsta portāls Sportacentrs.com, pašlaik Jass jau nomainījis klubu un sezonu turpinās vicečempionē Ogres Kurbadā. Tieši Prizma un Kurbads nākamā gada sākumā savā starpā tiksies Latvijas kausa pusfinālā

Jass karjeras laikā pārstāvējis komandas Čehijā, Slovākijā, Kazahstānā, bet Latvijas virslīgā viņš nebija spēlējis piecus gadus.

Jass pārstāvējis Latvijas izlasi četros pasaules čempionātos un 2014.gada olimpiskajās spēlēs.

Latvijas virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 40 punktiem 17 spēlēs atrodas Zemgale/LLU, kam sešus punktus zaudē 15 cīņas aizvadījušie Ogres Kurbada hokejisti. Savukārt Mogo komanda iekrājusi 33 punktus.

Ceturtā ar 21 punktu ir čempione Liepāja, kurai tikai punktu zaudē Prizma. Sesto vietu ar 17 punktiem ieņem Rīga, bet Pārdaugava 15 cīņu laikā pie punktiem nav tikusi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi