Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sējējs: Brīvo spēlētāju tirgus ir tukšs, bet mainīt tādu pašu pret tādu pašu nav jēgas

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo galvenais treneris Normunds Sējējs pēc vienības kārtējā zaudējuma nesola kardinālas pārmaiņas komandā.

Dinamo KHL regulārā čempionāta mačā piektdien ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Soči vienībai, tādējādi trešo maču pēc kārtas zaudējot "bullīšos".

"Iesākām ļoti kūtri un bailīgi, bet pēc tam izlīdzinājām spēles tempu. Beigās bija nesaprašanās maiņas laikā, kā rezultātā dabūjām noraidījumu un ielaistus vārtus. Nepatīk, ka atkal zaudējums "bullīšos". Kādreiz arī tie ir jāiemet," pēcspēles preses konferencē teica Sējējs.

Otros vārtus rīdzinieki ielaida pamatlaika pēdējā minūtē pēc tam, kad bija nonākuši mazākumā par skaitliskā sastāva pārkāpumu.

"Spēlētājam ir jāskatās hokejists, kuru viņš maina. Nevar tā vienkārši lekt ārā. Nav pirmā reize, kad par šādiem pārkāpumiem dabūjam noraidījumu. Tas ir koncentrācijas trūkums un neuzmanība," skaidroja Sējējs.

Latvijas komanda zaudējusi jau sešos mačos pēc kārtas, bet šosezon kopā tā 23 spēlēs izcīnījusi vien divas uzvaras pamatlaikā un cietusi 15 zaudējumus.

"Kādas pārmaiņas varbūt būs, bet tagad nevaru atbildēt. Tie spēlētāji, kuri mums ir, tie ir, vairāk viņu nav. Brīvo spēlētāju tirgus ir tukšs, bet mainīt tādu pašu pret tādu pašu nav jēgas. Lai iegādātos ko vērīgu, tas prasa finansiālos ieguldījumus, kas ir lieli," teica Sējējs.

Rīgas Dinamo ar 14 punktiem 23 spēlēs ieņem pēdējo vietu visā līgā, no priekšpēdējā pozīcijā esošās Novokuzņeckas Metallurg komandas atpaliekot par vienu punktu. Savukārt no astotās pozīcijas Rietumu konferencē, ko ieņem Helsinku Jokerit, rīdziniekus jau šķir 20 punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi