Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

VIDEO: Karsumam uzvaras vārti Maskavas Dinamo panākumā pret Baris

Latvijas hokejists Mārtiņš Karsums trešdien guva uzvaras vārtus, bet Maskavas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē savā laukumā ar 3:0 (0:0, 0:0, 3:0) uzvarēja Astanas Baris komandu.

Pirmajos divos periodos rezultāts netika atklāts, bet noslēdzošajā trešdaļā Karsums nodemonstrēja individuālu meistarību un 49.minūtē izvirzīja maskaviešus vadībā. Latvietis ieslidoja pretinieku zonā, apspēlēja aizsargu un izdarīja netveramu metienu, raidot ripu zem vārtu pārliktņa.

 

Vēl pēc sešām minūtēm soms Jūso Hietanens pārsvaru dubultoja, bet punktu cīņai pielika Artjoms Fjodorovs, kurš 57.minūtē panāca 3:0. Uzvarētājiem vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko atvairīja 31 pretinieku metienu.

Karsums šajā mačā spēlēja 17 minūtes un astoņas sekundes, kas bija otrs ilgākais laiks starp "Dinamo" uzbrucējiem. Viņš septiņas reizes meta pa vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, uzvarēja trīs no pieciem iemetieniem un reizi nopelnīja vairākumu.

Latvijas hokejists pēdējos trīs mačos ir guvis divus vārtus, bet šosezon 32 mačos ir izcēlies septiņas reizes un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles. Ar 15 punktiem viņš ir rezultatīvākais klubs uzbrucējs, tikai par punktu atpaliekot no aizsarga Meta Robinsona.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas "Dinamo" trešdien savās mājās, aizvadot šogad pēdējo cīņu "Arēnā Rīga", ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) kapitulēja Ufas "Salavat Julajev" komandai. Rīdzinieki cieta ceturto neveiksmi pēc kārtas, turklāt pēdējos piecos mačos iemestas vien trīs ripas.

Vēl vienā spēlē Jaroslavļas "Lokomotiv", kur par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs, mājās ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Hantimansijskas "Jugra". Vienīgos vārtus spēlē guva Petri Kontiola, bet "Lokomotiv" vārtsargs Aleksejs Murigins atvairīja 19 pretinieku metienus.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 87 punktiem 35 mačos ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, no kuras astoņus punktus atpaliek Maskavas CSKA, kas turklāt aizvadījusi par divām spēlēm vairāk. Savukārt trešā ar 66 punktiem ir Kaspara Daugaviņa pārstāvēta Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko trenē Pēteris Skudra ar asistentu Ģirtu Ankipānu, kamēr Artūra Kuldas pārstāvētā Helsinku "Jokerit" un Maskavas "Dinamo" ar 56 punktiem ieņem attiecīgi sesto un septīto pozīciju.

Savukārt Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar 29 punktiem 35 spēlēs starp 14 vienībām ir Rietumu konferences pēdējā vietā, no izslēgšanas turnīra zonas atpaliekot par 26 punktiem.

Tikmēr Austrumu konferencē vadībā ar 77 punktiem 36 mačos ir pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Magņitogorskas "Metallurg", kamēr Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" ar 52 punktiem ir sestā, bet Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska pārstāvētā Toljati "Lada", kuru trenē Artis Ābols, ar 41 punktu ir 12. pozīcijā starp 15 komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi