Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Latvijas kamaniņu stafetes komanda ar bronzu noslēdz veiksmīgo pašmāju PK posmu

Pasaules kausa sezonas sestais posms kamaniņu sportā svētdien Siguldas trasē noslēdzās ar mājinieku izcīnītu trešo vietu komandu stafetē.

Uzvaru stafetē guva Krievijas izlase, kuras sastāvā bija Tatjana Ivanova, Semjons Pavļičenko, kā arī divnieks Vladislavs Južakovs un Jurijs Prohorovs. Viņi summā par nieka 0,017 sekundēm apsteidza Vāciju.

Tikmēr Latvijas izlase ar Elīzu Cauci, Ināru Kivlenieku, kā arī Oskaru Gudramoviču un Pēteri Kalniņu no uzvarētājiem atpalika par 0,418 sekundēm.

Siguldā divu dienu laikā tika sadalīti septiņi medaļu komplekti, Latvijai tiekot arī pie diviem sudrabiem, kurus abus izcīnīja Gudramoviča un Kalniņa duets. Viņi pie godalgas tika gan divnieku pamatsacensībās, gan arī Sprinta kausā.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļas nogalē Kēnigszē trasē Latvija izcīnīja piekto vietu, tomēr Eiropas čempionāta ieskaitē guva trešo vietu, pie godalgām tiekot ceturto sezonu pēc kārtas.

Pasaules kausa kopvērtējumā stafetē pēc trim sacīkstēm vadībā ar 231 punktu ir Vācija, kurai ar 215 punktiem seko ASV, bet 210 punkti ir kanādiešiem. Svētdien amerikāņi bija ceturtie, bet Kanāda guva sesto vietu.

Tikmēr Latvija ar 180 punktiem atrodama sestajā pozīcijā.

Sākotnēji šī etapa kalendārā stafetes nebija, tomēr tā kā sezonas trešajā posmā Vistlerā stafeti nebija iespējams aizvadīt, tā pārcelta uz Siguldu.

Tagad pasaules labākajiem sportistiem būs viena brīva nedēļa, bet janvāra beigās Īglsas trasē Austrijā notiks pasaules čempionāts.

Nākamgad Latvijas Kamaniņu sporta federācija Siguldā paralēli Pasaules kausa posmam vēlas organizēt arī Eiropas čempionātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi