Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Reaton 25 gadu laikā pārdevis Latvijā 4 miljoni kg garneļu

Viens no vadošajiem pārtikas produktu, delikatešu tirgotājiem, celtniecības un apdares materiālu tirgotājiem Latvijā  Reaton šodien, 8.augustā, svin 25 gadu jubileju. Turpinot uzņēmuma biznesa attīstību, jubilejas gadā tas iecerējis atvērt divstāvīgu bistro viesnīcā Radisson Blu Latvija.

„25 gadi ir ilgs laiks gan cilvēka, gan uzņēmuma dzīvē. Šajā laikā mainījusies dzīves uztvere – temps, vērtības, principi.  Reaton šis bijis interesants periods, daudzas no uzņēmuma uzsāktajām un paveiktajām lietām Latvijā tika darītas pirmo reizi – kvalitatīvu dizaina un interjera apdares materiālu ievešana un ražošana, augstas klases jūras velšu ievešana tirgū, interjera un delikatešu centra mc gadus uzņēmumam ir izdevies noturēt savu komplicēto, daudznozaru struktūru, pie tam katrs biznesa virziens ir līderis savā nozarē. Uzņēmums arī turpmāk plāno saglabāt savas pamatvērtības un turpināt attīstīties. Nākamais plānotais projekts ir bistro ar interesantu konceptu, kas papildinās  Radisson Hotel Blu esošo  Gastronome kompleksu”: par  Reaton attīstību stāsta uzņēmuma prezidents Boriss Gluhmans.Uzņēmumu raksturo vēlme būt līderim, pirmajam kaut ko uzsākt, un šī īpašība ir darbojusies kā nozīmīgs dzinējspēks. Tomēr neskatoties uz pārmaiņām, uzņēmums ir pieturējies pie nemainīgām vērtībām – vienmēr līmenī, izcils serviss klientiem, kā arī optimisms.

„Vienmēr līmenī ir Reaton sauklis, kuru izpildīt ar katru gadu kļūst aizvien grūtāk, jo līderis sacenšas pats ar sevi un paša uzstādītiem kritērijiem. Uzmanība, ar kādu izturamies pret savu klientu vēlmēm, ir ļāvusi izveidot un noturēt ilgtermiņa attiecības. Visu šo gadu laikā esam sekojoši līdzi devīzei,  Labas lietas vajag katram, šī pārliecība ir pamats daudziem pieņemtajiem lēmumiem. Pieņēmums, ka Reaton ir uzņēmums, kas strādā šaurai

auditorijai, ir kļūdains, jo par to liecina dati,” atklāj Gluhmans.

Šo gadu laikā realizēti 10 000 celtniecības objekti – no vannas istabas Romas pāvestam Jānim Pāvilam II vizītes laikā līdz viesnīcām, lidostām, tirdzniecības centriem, dzīvojamām ēkām. Katrs trešais rīdzinieks savas dzīves vai darbavietā izmanto kādu produktu no  Reaton. Pārtikas departaments katru dienu apkalpo ap 1500 klientu.

Pateicoties klientu vēlmju izpratnei, šo gadu laikā pārdots nepilns pusmiljons austeru, 4 miljoni kg garneļu un 5 miljoni kg gaļas delikatešu. Šie fakti ļauj apgalvot, ka  Reaton produkcija ir pazīstama gandrīz katram Latvijas iedzīvotājam, nu jau divās paaudzēs. Reaton rada un virza jaunas tirgus tendences visās darbības sfērās.

Pašlaik  Reaton piedāvā 7000 dažādus un unikālus pārtikas produktus un delikateses - labāko no visas pasaules gan ikdienas maltītēm, gan visizsmalcinātākajām svinībām.  Profesionāla, radoša un ilglaicīga sadarbība izveidojusies ar vadošajiem Latvijas nozaru izveide un daudzi citi projekti. Visus šospārstāvjiem - dizaineriem un šefpavāriem, piemēram, šajos gados nodrošinot vairāk nekā 600 pasaules ekspertu vadītus seminārus un meistarklases, kā arī neskaitāmas prezentācijas un individuālas konsultācijas. Jau ceturtdaļgadsimta  Reaton sadarbības partneri ir Latvijas vadošie nekustamo īpašumu attīstītāji, arhitekti un dizaineri, labāko restorānu īpašnieki un šefpavāri, kas tāpat kā Reaton novērtē nevainojamu gaumi, skaistu vidi un labu ēdienu. Mūsu darbinieki ir sava darba profesionāļi un entuziasti, kuri nemitīgi pilnveido savas zināšanas par produktiem un prasmes klientu apkalpošanā. Tādēļ Reaton spēj piedāvāt jaunas idejas un efektīvus risinājumus jūsu biznesa mērķu sasniegšanai, nodrošinot visaugstāko kvalitāti visās sadarbības jomās. "Reaton" Latvijas tirgū darbojas kopš 1988.gada un ir daudznozaru uzņēmums. Galvenie "Reaton" darbības virzieni ir pārtikas produktu un delikatešu tirdzniecība, apdares materiālu un interjera priekšmetu tirdzniecība, celtniecība un durvju ražošana. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 914 118 lati. "Reaton Ltd" īpašnieki ir Boriss Gluhmans - 60,31% un Nataļja Jakovļeva - 39,69%. 2012. gadā apgrozījums bija 20,02 miljoni latu. Plānotais apgrozījums 2013.gadā ir 24 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses