Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Akceptēta AS Ceļu pārvalde akciju pārdošana

Pilsētas īpašuma komiteja apstiprināja un virzīja tālākai lemšanai domes sēdē Īpašuma departamenta sagatavoto lēmumprojektu par akciju sabiedrības Ceļu pārvalde akciju pārdošanu un pārdošanas noteikumu apstiprināšanu.

Pieņemot šo lēmumu, tiks pārdotas Rīgas pilsētas pašvaldībai piederošās akciju sabiedrības Ceļu pārvalde 8304 „A” kategorijas vārda akcijas ar vienas akcijas nominālvērtību 150 lati un 4720 „A” kategorijas vārda akcijas ar vienas akcijas nominālvērtību 50 lati.

Akcijas tiks pārdotas kā vienots kopums, nosakot, ka tās nedrīkst pārdot par zemāku summu kā neatkarīga sertificēta vērtētāja noteiktā.

AS Ceļu pārvalde reģistrēta Uzņēmumu reģistrā 1991. gada 1. novembrī, komercreģistrā pārreģistrēta 2004. gada 22. oktobrī. Tās dibinātāji ir Rīgas pilsētas pašvaldība (88,73%), Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (0,93%), dažādas fiziskas personas (3,99%) un kapitālsabiedrības darbinieki (6,35%). Akciju kapitāls šobrīd veidots no 35 akcionāra ieguldījumiem kopsummā par 1 669 800 latiem jeb 14 680 vārda akcijām. Pamatdarbība ir pilsētsaimniecības infrastruktūras objektu (autoceļi, ielas, pārvadi, tilti, laukumi) būvniecība un uzturēšana, tehniskās dokumentācijas izstrāde, lietus kanalizācijas, ūdens novadīšanas sistēmu un izplūdes kolektoru funkcionēšanas nodrošināšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses