Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Uzņēmēja Dienā 19. un 21. decembrī lasi

Nākamnedēļ Uzņēmēja Dienā lasi:

Deputāti sola revidēt azartspēļu nodokļus
Pirms vairākiem gadiem azartspēļu joma tika atbrīvota no aplikšanas ar iedzīvotāju ienākuma nodokli. Tagad Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija sola rosināt Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju izpētīt situāciju un dot savu vērtējumu iespējamajām izmaiņām. 

Plaši mērogi, bet arī lieli riski
Krievijas tirgus sava lielā apjoma dēļ ir ļoti pievilcīgs Latvijas eksportētājiem, un vairāku mūsu valsts ražotāju produkcija kaimiņvalsts iedzīvotāju vidū vēsturiski ir ļoti iecienīta, tomēr tas vērtējams ka visai augsta riska tirgus, norāda Dienas aptaujātie uzņēmēji un ekonomikas eksperti.

Gan tilti, gan tuneļi
Simtprocentīgs Latvijas uzņēmums, kurš darbojas metālapstrādes nozarē, neizjūt krīzi un lielāko daļu savas produkcijas eksportē, ir holdingā LNK Group ietilpstošā uzņēmuma LNK Industries meitasuzņēmums TTS jeb Transporta tehnoloģiju sistēmas. No īstenotiem projektiem var minēt 2015. gadā ekspluatācijā nodotus divus jaunus tiltus un ceļu Piritas upes šķērsošanai Nehatu Tallinas pierobežā, kā arī pērn ekspluatācijā nodoto automaģistrāli, kas savieno Panemuni Lietuvā ar Sovetsku Krievijai piederošajā Kaļiņingradas apgabalā un ietver arī viaduktu un tiltu pāri Nemunai.

Bizness Ziemassvētku sveču un gadumijas salūta gaismā
Uzņēmēja Diena pēta kā gada nogales svētkos varētu veikties suvenīru, ēdināšanas un viesnīcu biznesam. Vai pie Ziemassvētku tirdziņu pārdevējiem jau pulcējas daudz pircēju? Vai viesnīcas gaida lielu ārvalstu tūristu skaitu? Vai restorānos jau veiktas rezervācijas Jaunā gada sagaidīšanas svinībām?
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses