Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Basketbols

Banki: Latvijas izlasei jāpierāda, ka neesam komēta © DIENA

Latvijas basketbola izlase vairs nav komanda, no kuras Pasaules kausā neviens negaidīja uzvaras pār Spāniju vai Franciju. Tagad ar mums rēķināsies un pret mums gatavosies pavisam citādāk, tāpēc būs jāpierāda, ka neesam komēta, bet mums ir ambīcijas, lai šajā līmenī ne tikai paliktu, bet arī dotu iespēju Latvijas basketbolam aizsniegt debesis, intervijā žurnāla Sporta Avīze marta numurā pastāstīja valstsvienības galvenais treneris Luka Banki.

Dairis Bertāns iedzīvojies plaukstas savainojumā

Latvijas basketbola kluba VEF Rīga kapteinis Dairis Bertāns neilgi pirms Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) izslēgšanas spēļu sākuma iedzīvojies plaukstas kaula lūzumā, vēsta Sportacentrs.com.

Finiša taisnē Prometey sanikno latviešus © DIENA

Emocijas arvien vairāk uzkarst Latvijas – Igaunijas (LatEst) basketbola līgā, kur pāris nedēļu pirms pamatturnīra beigām vietējā basketbola dīķa ūdeņus pamatīgi saviļņojis vieskomandas Prometey izgājiens, neierodoties uz iepriekšējā nedēļas nogalē Tartu paredzēto spēli. Lai gan Ukrainas klubs par to saņēma sodu, rūgtuma sajūta palikusi, īpaši jau Ventspils, Ogres un Rīgas zeļļu komandās, jo to konkurenti no Igaunijas bez cīņas ieguvuši vērtīgu uzvaru cīņā par svarīgu pozīciju turnīra tabulā.