DEVERILU PILS MEITAS

Cena
15.83 €
Autors Santa Montefjore
Lappušu skaits 512
Svars (kg) 0.620
Izmērs (cm) 20.6 × 13.6 × 4.2

Preces apraksts

Ir 1925. gads, un Pirmais pasaules karš jau sen ir beidzies. Tomēr daudz kas ir zaudēts, un dzīve vairs nekad nevar būt tāda pati kā agrāk.

Deverilu pils, ģimenes simtiem gadu lolotā miera osta, ir nodegusi. Tomēr zem krāsmatām gail atmiņas par dzimtas varenību un spēku. Jaunā un kareivīgā Sīlija Deverila ir apņēmusies atjaunot nožēlojamās drupas, atdodot pilij tās agrāko spozmi. Tomēr draudīgas ēnas savelkas pār Deverilu ģimeni, kad finanšu tirgus sāk šūpoties un viss, kas reiz licies tik stabils, atkal kļūst apšaubāms.

Tumši noslēpumi, intrigas un mīlas kaislības ir pavadījušas šo dzimtu gadsimtiem ilgi... Vai Deverilu pils meitas mainīs savas dzimtas likteni?

Santas Montefjores darbus arvien raksturo mīlestība, cilvēciskās šaubas, attiecību samezglojumi un visdziļākās ilgas, kas liek aizrautīgi lasīt romānu līdz pat pēdējai lappusei. Romāns aptver mīlestības un piedošanas desmitgades un aizved lasītāju uz Īrijas mežonīgo apvidu, vēstot par aizkustinošiem sirds piedzīvojumiem, noslēpumiem un nozīmīgiem pagātnes atklājumiem.

Deverilu pils meitas ir otrais Deverilu sāgas romāns un turpinājums bestselleram Mīlas un kara dziesmas.

No angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule, Artūra Zariņa vāka dizains.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Santa Montefjore
Izdošanas gads: 2018
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

GREJS

11.92 €