Ilustrētā ēdamgrāmata

Cena
2.99 €
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.330
Izmērs (cm) 28.0 × 22.0 × 0.5

Preces apraksts

Ilustrēts draugs virtuvē

Izdevums domāts cilvēkiem, kuriem patīk gatavot un izmēģināt jaunas receptes un kuriem, iespējams, jau ir izveidojies savs mīļāko recepšu saraksts, taču pietrūkst zināšanu un praktisku knifu, kā ēdienu pagatavot ērtāk, pareizāk, garšīgāk?
Ēdamgrāmatas 13 nodaļās (milti, pasta, graudaugi; siers; gaļa; garšaugi; dzērieni u. c.) sniedzam atbildes uz dažādiem jautājumiem.
Kā izvēlēties produktus konkrētajam ēdienam, kā tos apstrādāt, lai ēdiens izdotos labāks? Vai, piemēram, rīsus pirms vārīšanas skalot vai neskalot? Kad ņemt apaļgraudu, kad – gargraudu? Kāpēc dārzeņi jāliek ledusūdenī, un kas tas ir? Kā pareizi saputot olbaltumu? Kā noteikt, vai zivs ir svaiga? Kā sadalīt putna cepeti? [<--break->]
Kā orientēties recepšu mērvienībās un terminos? Cik daudz ir šļuka, šķipsna sauja un tase? Kas ir pašceļošie milti?
Kā lietot jaunos produktus, kas pēdējās desmitgadēs ienākuši Latvijā? Olīveļļas: extra virgin un di sansa – cena viena, atšķirība liela. Kuru izvēlēties? Ar ko atšķiras fetas siers no fitaki un anšovi no ķilavām? Kurus augus sauc par Provansas garšaugiem?
Ar ko franču šampanietis atšķiras no spāņu kavas un itāļu proseko?
Viss par svētku galdu. Visgardāko pīrāgu recepte. Cepetis – galvenais svētku ēdiens. Kā pagatavot vissulīgākās kotletes? Kā pildīt putnu cepšanai? Kā skaisti un pareizi saklāt svētku galdu un kā pie tā uzvesties?
Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem izdevumā kompetentas atbildes sniedz nozares vispieredzējušākie eksperti: šefpavāri Mārtiņš Rītiņš, Ingmārs Ladigs, Tomass Godiņš, vīnziņi Jānis Kaļķis, Valentīna Grandāne, etiķetes eksperte Irma Kalniņa, ēdienu žurnāliste Jolanta Sēnele un citi.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi