Siltināšana

Cena
2.09 €
Lappušu skaits 64
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.110
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

SILTINĀŠANA / Dari Pats bibliotēka 2020

Energoefektivitāte. Šis vārds ir ieguvis jaunu jēgu, kopš dzīvojam tirgus apstākļos un energonesēju izmaksas netiek subsidētas, tāpēc jāmaksā pilna cena. Aizvadītā ziema bija neparasti maiga, ar rekordaugstām temperatūrām, tomēr, neskatoties uz to, apkures rēķini tāpat atgādina par energoefektivitātes uzlabošanas nepieciešamību. Mūsdienu siltumizolācijas materiāli savienojumā ar pārdomātiem būvkonstruktīviem risinājumiem ļauj samazināt jebkādas apkures nepieciešamību līdz minimumam. Jebkādā ēkā. Taču svarīgi ne tikai parunāt, bet arī  ķerties pie darba, proti, siltināt.
Siltināšana nozīmē investīcijas – apjomīgus izdevumus tajā brīdī, tāpēc ikviens uzdod jautājumu: vai atmaksāsies? Viennozīmīgas atbildes nav, tas jārēķina pašiem. Pārsvarā gadījumu ieguldīto naudu atgūsiet aptuveni piecu gadu ilgā periodā. Dažos gadījumos, piemēram, nosiltinot cauruļvadus bēniņos vai pagrabā, izdevumi ir tik mazi, ka atmaksājas jau pirmajā apkures sezonā...

Dari Pats bibliotēkas izdevums SILTINĀŠANA palīdzēs gan izvēlēties siltināšanas materiālu un tehnoloģiju, gan tikt galā ar darbu pašu spēkiem (ja vēlaties).  Lasi par pamatu, ārsienu, pārseguma, jumta un citu ēkas būvkonstrukciju siltināšanu, sekojot ilustratīviem siltināšanas piemēriem soli pa solim.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2020
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi