Siltumnīca (Dārza Pasaules bibliotēka, 2023)

Cena
1.00 € 2.49 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Lappušu skaits 60
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.110
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Izdevumā “Siltumnīca” atradīsiet vairāk nekā 150 šķirņu tomātu, gurķu, paprikas, meloņu, arbūzu, baklažānu šķirņu apskatu, ko 2023.gada pavasarī piedāvā žurnāla “Dārza Pasaule” ieteiktie Latvijas labākie stādu audzētāji un sēklu tirgotāji.

 

Starp šķirnēm atradīsit gan labas brīvās apputes šķirnes, gan garšīgākos un slimību izturīgākos hibrīdus - apetītlīgos “ķirsīšus” un “plūmītes”, lielās vēršu sirdis un aveņu tomātus, modīgos, svītrainos tomātus vairākās krāsās. Tāpat arī uzzināsiet, kuras paprikas, meloņu, baklažānu, arbūzu šķirnes ir piemērotas audzēšanai Latvijas klimatā, kuri gurķi dod labāko ražo un nekad nav rūgti.

 

Tiem, kas vēlas savā siltumnīcā saimniekot bioloģiskām metodēm, neizmantojot minerālmēslus un konvencionālos augu aizsardzības līdzekļus, iesakām izdevumā meklēt rakstus, kas marķēti ar zaļo norādi “Audzējam bioloģiski”. Šajos rakstos skaidrots, kā sagatavot augsni pavasarī, kā mēslot tomātus tālāk sezonā, kā tos sargāt no slimībām, izmantojot tikai bioloģiskas metodes.

 

Vienlaikus esam padomājuši par “konvencionālajiem” dārzkopjiem, kuri no minerālmēsliem nebaidās. Gan viena no zinošākajām Latvijas dārzeņu ekspertēm un “Dārza Pasuales” autorēm Mārīte Gailīte, gan stādaudaudzētāji, kam pašiem ir liela pieredze siltumnīcas augu audzēšanā visas sezonas garumā, žurnālā dod padomus, kā mēslot un kopt siltumnīcas augus, lai tie augtu veselīgi un dotu labu ražu pēc iespējas ilgāk.

 

Izdevumā soli pa solim varat sekot padomiem, sākot no ķirbjaugu sēklu sēšanas un stādu audzēšanas, tomātu iestādīšanas, līdz ražas novākšanai un siltumnīcas sezonas beigšanai.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2023
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi

Akcija

Stādi!

1.00 € 2.09 €
Akcija spēkā: 08.04.2024 – 29.04.2024