Vēlās brokastis 2024

Cena
2.79 €
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Lappušu skaits 46
Svars (kg) 0.110
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Žurnāls Vēlās Brokastis piedāvā 65 receptes, ko gatavot nesteidzīgai brīvdienu brokastu baudīšanai teju visas dienas garumā.
Izdevumā atradīsiet gardas receptes pašceptiem beigeļiem, ūdenskliņģeriem, angļu ātrajām tējas maizītēm skonēm, ko var ēst gan ar saldām, gan sāļām piedevām un pildījumu.  Tāpat atradīsiet receptes dažāda stila pankūkām, brokastu vafelēm, mafiniem, banānu, kukurūzas maizēm.
Tie, kam brokastīs garšo olu ēdieni, varēs izvēlēties kādu no fritatām – itāļu stilā ceptām omletēm ar dažādām piedevām.
Vēlajās brokastīs iederas arī dažādas pirkstiņuzkodas, tāpēc žurnālā atradīsiet receptes šampinjonu uzkodām, aknu rullīšiem un citām.
Atsevišķa sadaļa žurnālā veltīta Lieldienu brokastīm, sākot ar Krusta bulciņām, beidzot ar gardām pildītām olām, kas bagātinās brokastu galdu ne tikai Lieldienās, bet arī citās svētdienās.
Žurnālā atradīsit arī padomus, kā tulkot norādes uz olu iepakojuma kastītēm, cik ilgi olas var uzglabāt, kādu triku izmantot, lai noteiktu, vai ola ir svaiga, un kā vārīt olas, lai tās vieglāk nolobītu.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli
Izdošanas gads: 2024

Citi piedāvājumi

Akcija

Dārzeņi rudenī 2023

1.00 € 2.49 €
Akcija spēkā: 08.04.2024 – 29.04.2024