Vēzis - apsteigt & uzvarēt

Cena
1.50 € 1.59 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Lappušu skaits 48
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.080
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Žurnālā VĒZIS: apsteigt & uzveikt lasiet:
- negribētais mantojums jeb kas jāzina, ja dzimtā bijuši vēža gadījumi. Kas rīkoties, ja ģenētiskajās analīzēs ir atklātas gēnu mutācijas?
- apsteigt un uzveikt visbiežāk sastopamo krūts, dzemdes kakla, prostatas, zarnu un ādas vēzi. Novērtē savu saslimšanas risku un noskaidro, kādas ir iespējas slimības izvairīties. Taču, ja izvairīties neizdodas, uzzini, kā vēzi var savlaicīgi atklāt un ārstēt, lai slimību nepadarītu par savu likteni. 
- psiholoģija. Psiholoģe Dace Bērziņa, kura arī pieredzējusi diagnozi “vēzis”, stāsta kā atrast spēku, ja, uzzinot par savu slimību, pārņem sajūta, ka dzīves stabilitāte saļodzījusies pašos pamatos. Par to kā apņemties būt laimīgai par spīti slimībai, pieredzē dalās arī grāmatas “Tango ar diviem misteriem V (Vēzi un vīrieti)” autore Inita Sila.
- mana pieredze. Ārsts un bijušas Latvijas prezidents Valdis Zatlers: “Kad man atklāja prostatas vēzi, visi mani draugi un paziņas aizskrēja pārbaudīties. Teikt, ka skrīninga izmeklējumi neko nenozīmē, ir noziegums pašam pret sevi.”
- ārstēšanās laiks. Kas gaidāms, ja paredzēta ķīmijterapija, staru terapija. Padomi terapijas blakņu mazināšanai un jautājumi, ko pacienti savam ķīmijterapeitam uzdod visbiežāk.
- palīdz uzturs. Ēdiens – tavs sabiedrotais gan slimībā, gan veselībā. Uzzini, kāds uzturs spēj mazināt vēža risku un kā būtu jāēd cilvēkam, kas jau uzsācis ārstēšanos. 
- palīdz kustības. Treniņi ārstēšanās laikā ir nevis atļauts, bet ļoti ieteicami. Fizisko aktivitāšu fiziologs Rūdolfs Cešeiko dalās ar treniņu plānu 4x4, ko pētījumā  izmēģinājušas jau daudzas krūts vēža pacientes. Turklāt – ar labiem rezultātiem!

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2021
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi