Žurnāls "Dari Pats"

Cena
No 3.20 € / 1 mēn.
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Lappušu skaits 60
Periodika 1x mēnesī

Preces apraksts

Atklāj meistaru sevī!

Katru mēnesi oriģinālas idejas un praktisku darbu apskats soli pa solim! Labākais padomdevējs mājokļa labiekārtošanai un remontam. Ik mēnesi oriģinālas idejas mājas un dārza ierīkošanai, mēbeļu dizains, būvniecība, dažādu materiālu apskati, pamatīgi izskaidroti un ilustrēti remontdarbi, ieteikumi darbnīcas pilnveidošanai: darbarīku testi un salīdzinājumi, amatnieku knifi un īpašie meistarstiķi. Praktiski, bagātīgi ilustrēti padomi un oriģinālas idejas gan tiem, kas dzīvo dzīvokļos, gan privātmājās.

Seko arī žurnāla "Dari Pats" aktualitātēm šeit: https://www.daripats.lv/

! Ja izdevumam tiek piemērota atlaide, preču katalogā norādītā akcijas cena ("cena no/1 mēn."), balstās uz vidējo izdevuma cenu par 12 mēnešu abonementu.

Papildus jautājumu gadījumā, t.sk., saistībā ar abonēšanas periodiem, lūdzam sazināties ar klientu servisu, sūtot e-pastu uz adresi: [email protected] vai zvanot uz tel.+371 67292633.

 

Ja vēlaties abonementu pasniegt kā dāvanu, pēc rēķina apmaksas varat izdrukāt zemāk esošo dāvanu kartes attēlu, un pasniegt to sevis izvēlētajam dāvanas saņēmējam: 

 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi