Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā

FOTO: Rīgas ostā ziemas kruīzā piestājis kuģis Viking Cinderella

11.decembrī ostā piestājis 12 klāju pasažieru kuģis Viking Cinderella, kas kompānijas Viking Line organizēto ziemas kruīzu Stokholma-Rīga-Stokholma ietvaros uz Rīgu atvedis 1122 tūristus no Skandināvijas, visvairāk no Zviedrijas, Norvēģijas, Somijas, Dānijas, bet arī no Vācijas, Polijas, Lielbritānijas un citām valstīm. Šomēnes Rīgas ostā ir pieteikti divi Viking Cinderella apmeklējumi, otrais gaidāms pēc nedēļas, 18.decembrī.

Aizliegs transportlīdzekļu stāvēšanu Miera ielas posmā

Rīgas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments informē, ka piektdien, 8. decembrī, Miera ielas posmā no Brīvības ielas līdz Tallinas ielai (abās brauktuves pusēs) uzstādīs pagaidu ceļa zīmes, kas aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu. Minētie satiksmes ierobežojumi Miera ielā būs spēkā līdz pavasarim.

Rīgas osta atjauno tehnisko floti un paaugstina militārās mobilitātes kapacitāti

Rīgas brīvostas pārvaldes kapitālsabiedrība LVR Flote novembrī noslēdza līgumu ar Baltic Workboats AS par jauna daudzfunkcionāla hibrīdpiedziņas ledus klases kuģa iegādi. Kuģa iegādes projekta īstenošanas izmaksas 50% apmērā segs Eiropas klimata, infrastruktūras un vides aģentūras CINEA līdzfinansējums, un paredzams, ka kuģis ekspluatācijā tiks nodots līdz 2024. gada beigām.

Sākta sniega izvešana no Rīgas ielām

Pēc ilgstošas snigšanas Rīgā turpinās ielu tīrīšana, bet naktī uz piektdienu sākta sniega izvešana, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.