Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ziņas

Nedrīkst pamest novārtā nevienu © DIENA

Par pašvaldību jostu savilkšanu, lai izdzīvotu šajā gadā, un to, kāda ir valsts loma vietvaru atbalstā, Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Pašvaldību savienības vadītāju Gintu Kaminski.

Svētdien Rīgā protestēs pret Krievijas prezidenta "vēlēšanām"

Svētdien, 17.martā, plkst.10 parkā iepretim Krievijas vēstniecības ēkai Rīgā, Ukrainas neatkarības ielā 2, sāksies protesta akcija, lai nosodītu Krievijas prezidenta tā dēvēto "vēlēšanu" rīkošanu Latvijas teritorijā, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Par plānotajām izmaiņām aptieku uzcenojumos

Novērtējot farmaceitu darba apjomu, intensitāti un atbildību, aicinām maksu par farmaceitisko aprūpi noteikt vienlīdzīgu visām aptiekām, neatkarīgi no to īpašumtiesību formas, atrašanās vietas u.c. faktoriem, pēc padziļinātas iepazīšanās ar Veselības ministrijas sanāksmē marta sākumā prezentēto medikamentu uzcenojumu izmaiņu modeli norāda uzņēmumā AS SENTOR FARM APTIEKAS un aicina skaidrot kritēriju izvēli aptieku dalījumam atkarībā no aptiekas atrašanās stāvokļa, kā tas tika minēts.

VIDEO: Jauniešu karjeras diskusija: pirmā darba vieta – ko sagaidīt? © DIENA

Ēnu diena skolēniem ir pirmais praktiskais solis ne vien ceļā uz izvēlēto profesiju, bet arī darba vides un darba kultūras apzināšanās, uzsākot plānot savu profesionālo karjeru. Kādas prasmes no jaunajiem darbiniekiem sagaida darba devēji un kas ir jāzina, uzsākot darba gaitas darba ņēmējiem? Cik reāli ir jauniešiem gūt pirmo darba pieredzi vēl skolas laikā un vai ir vērts doties strādāt vasarās?

Diena aizritēs bez būtiskiem nokrišņiem

Trešdienas rītā Latvijā ir apmākušās debesis, kas vietām - galvenokārt valsts ziemeļaustrumos - skaidrojas, liecina meteoroloģiskā informācija. Trešdien Latvijā būs pārsvarā apmācies laiks, dažviet gaidāmi nelieli nokrišņi - galvenokārt smidzinošs lietus, prognozē sinoptiķi.