Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ziņas

Pirmdien daudzviet uzspīdēs saule

Pirmdienas rītā visā Latvijā pūš stiprs rietumu vējš, tā ātrums brāzmās vietām pārsniedz 20 metrus sekundē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati. Dienas laikā daudzviet Latvijā mākoņu kļūs mazāk un uzspīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

VIDEO: Tiešraides kameras baltajiem stārķiem – pirmā ola

Ar tiešraides kameru aprīkotajā balto stārķu ligzdā, kas uzvīta uz AS Sadales tīkls elektroapgādes balsta, šonedēļ izdēta pirmā ola. Pāris, kuru tiešraides cītīgākie skatītāji šogad mīļi iesaukuši par Mammu un Tuku, to sagaidīja naktī uz ceturtdienu.

Veselībai jābūt zem drošības lietussarga © DIENA

10.aprīlī norisinājās izdevniecības Dienas Bizness rīkotā konference Veselība kā drošība: zāļu pieejamība un apgāde. Konferences mērķis bija iezīmēt veselības aprūpes vietu zem drošības lietussarga, akcentējot nepieciešamību Latvijas sabiedrībai justies stabili un pasargāti veselības aprūpes un medikamentu pieejamības ziņā gan dažādu iespējamu krīžu apstākļos, gan ikdienā.

Piektdien daudzviet uzspīdēs saule

Piektdienas rītā Latvijā ir mākoņainas debesis, kas vietām - galvenokārt piekrastē valsts ziemeļos - skaidrojas, un vietām mazliet līst, liecina meteoroloģiskā informācija. Piektdien Latvijas lielākajā daļā mākoņu kļūs mazāk un uzspīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Divdesmit gados no ES fondiem - 18 miljardi eiro © DIENA

Par Eiropas fondu līdzfinansējuma apgūšanas līdzšinējām sekmēm un plāniem jaunajā plānošanas periodā Guntars Gūte sarunājas ar Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāra vietnieku ES fondu jautājumos Armandu Eberhardu.

Siliņa atceļ komandējumu uz Vīni

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) aizņemtības dēļ atcēlusi rītdien, 12.aprīlī, plānoto komandējumu uz Vīni, informēja Siliņas preses sekretārs Aleksis Zoldners.