Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ziņas

Saeima noraida Apvienotā saraksta prasīto Ašeradena demisiju

Saeima šodien noraidīja Apvienotā saraksta (AS) deputātu iesniegto finanšu ministra, partijas Vienotība priekšsēdētāja Arvila Ašeradena (JV) demisijas pieprasījumu, ko AS virzīja pēc izskanējušajām aizdomām par aplokšņu algu maksāšanu partijā Vienotība.

Pašvaldību vadītāji būs jāpiesaka pielaidei valsts noslēpumam

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča rosinātos grozījumus Pašvaldību likumā, kas pēc vietvaru nākamajām vēlēšanām noteiks pienākumu pašvaldībām pielaidei valsts noslēpumam pieteikt pašvaldību vadītājus un viņu vietniekus.

PVD iznīcināšanai nosūtījis 840 iepakojumu Ķīnas izcelsmes zaļās tējas

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) iznīcināšanai nosūtījis 840 iepakojumus jeb 75,6 kilogramus Ķīnas izcelsmes zaļās tējas, jo, veicot laboratorisko kontroli, tējā konstatētas Eiropas Savienībā (ES) neatzīta pesticīda, tolfenpirāda atliekvielas, liecina PVD tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Džemperis ar sildelementu, iepirkšanās lietotne, automatizēta barotava – skolēnu radītie produkti pasākumā CITS BAZĀRS

Šo sestdien, 23. martā, notiks ikgadējais izglītības organizācijas Junior Achievement Latvia un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras kopīgi rīkotais skolēnu mācību uzņēmumu pasākums CITS BAZĀRS. Tas norisināsies tirdzniecības centrā Domina Shopping, kur ar pašu radītiem produktiem tirgosies 270 skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas, kā arī Igaunijas un Somijas.

Ceturtdien vairāk nokrišņu būs vakarā

Agrā ceturtdienas rītā Latgalē un Sēlijā, kā arī vietām Vidzemē gaisa temperatūra pazeminājusies līdz 0..-3 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām. Ceturtdien vietām Latvijā nedaudz līs, vairāk nokrišņu būs pievakarē Kurzemē un vēlāk vakarā valsts centrālajā daļā.