Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

2021. gada aktuālās vannas istabas dizaina tendences

Plānojat remontēt vai atjaunot savu vannas istabu? Jums noteikti jāzina jaunākās vannas istabas dizaina tendences!

Kompakta vanna

Pandēmija veicinājusi cilvēku vēlmi atpūsties un relaksēties, taču, tā kā atpūtas iespējas ir ierobežotas, par populārāko vannas istabas elementu kļuvusi vanna. Šogad modē vienkāršas, baltas vannas, kas lieliski iederas jebkurā telpā. Turklāt, pretēji tendencei, kas bija aktuāla pirms 5 gadiem, kad topā bija lielas burbuļvannas, tagad cilvēki  vairāk seko līdzi, lai vanna neaizņem daudz vietas.

Ja Jums aktuāls šis pirkums, kompaktas vannas varat nopirkt 220.lv - piedāvājumu varat aplūkot šeit.

Liela lustra

Tagad, kad tīrībai un dezinfekcijai ir tik liela nozīme, vannas istaba tiek uzskatīta par svarīgāko mājokļa telpu. Vannas istabas kļūst arvien mājīgākas un modernākas, un nav jābaidās iekļaut tajās drosmīgus elementus, kā piemēram lielu lustru. Aktuālās tendences norāda – jo drosmīgāk, jo labāk! Arī vannas istabā var būt kristālu lustra, kas ne tikai piešķirs telpai elegantu noskaņu, bet arī efektīvi to izgaismos.

Zaļi toņi

Līdz šim tendencēs dominēja minimālisms un vienkāršas, vienmuļas krāsas, taču šogad atslēgas vārds ir drosme. Arvien populārāki kļūst zaļie toņi, ko iespējams iekļaut gan ar dažādu augu, gan interjera elementu palīdzību. Zaļa krāsa vannas istabai piešķir dzīvīgu un svaigu noskaņu, turklāt iespējams kombinēt dažādus toņus, kā arī dažādas apdares, piemēram, tumši zaļš, spīdīgs skapītis un gaiši zaļa, matēta izlietnes virsma. Interneta veikals 220.lv piedāvā izlietnes plašā klāstā – gan matētas, gan spīdīgas!

Aizkari

Vannas istaba un aizkari varētu likties jocīga kombinācija, un visbiežāk vannas istabā tiek lietoti vien vannas aizkari, taču patiesībā šī tendence atgriezusies no 1970. gadiem. Tvaiks un mitrums attur cilvēkus izvietot vannas istabā dzīvojamās istabas aizkarus, tomēr, ja telpa tiek vēdināta, par to nevajadzētu uztraukties. Auduma aizkari ne tikai piešķir vannas istabai elegantu un mājīgu noskaņu, bet kalpo arī praktiskiem nolūkiem.

Marmors

Marmors vēl joprojām ir topā! Tā svaigais, tīrais un dabiskais izskats ar smalkiem rakstu veidojumiem piešķir telpai greznu noskaņu, tajā pašā laikā saglabājot telpu minimālu. Marmors šobrīd ir aktuāls ne tikai uz skapīšu virsmām – vannas istabā to var izmantot arī uz sienas vai uz grīdas izvietojot marmora flīzes.

Metāliski elementi

Šī tendence atgriezusies no 1960. un 1970. gadiem, kad metāliskus elementus, jo īpaši misiņu, lietoja teju katrā mājokļa telpā. Populārākās izvēles vannas istabā ir tieši hroms un tērauds – tā kā šie metāli var padarīt telpu aukstu, tos ieteicams kombinēt ar varu un misiņu. Rokturi, izlietnes, furnitūras… Metāliskus elementus var izvietot visur, kur sirds kāro!

Raibi raksti

Šī noteikti ir viena no aktuālākajām 2021. gada vannas istabas tendencēm, turklāt tā ir arī visvienkāršāk īstenojama. Punktiņi, līnijas, pat leoparda raksts un puķes – galvenā doma, lai raksts ir pēc iespējas raibāks, tas atkārtojas. Šīs tendences popularitāte slēpjas tās vienkāršībā, jo to iespējams īstenot arī paša spēkiem, piemēram, izmantojot šablonus.

Ņemot vērā šo tendenci, cilvēki visbiežāk pārklāj vienu sienu ar raibu rakstu, taču pārējās sienas atstāj vienā, pieskaņotā krāsā.

Dabai draudzīgs

2021. gadā interjera dizaineri tiecas uz ilgtspēju, izmantojot dabai draudzīgus materiālus. Viens no dabai draudzīgākajiem materiāliem, ko iespējams izmantot vannas istabā, ir koks. Kokam ir divas priekšrocības: tas piešķir telpai dzīvīgu noskaņu, turklāt ir viegli kopjams. Sekojot šai tendencei, vannas istabā iespējams izvietot gan koka mēbeles, gan koka elementus un dekorus.

Vannas, izlietnes un viss cits, kas nepieciešams vannas istabas remontam vai atjaunošanai, pieejams interneta veikalā 220.lv – ienāciet un iegādājieties labāko savam mājoklim!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti