Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

5 padomi, kā mājokli padarīt mājīgāku

Māja ir tā vieta, kur mēs pavadām ļoti lielu daļu mūsu dienas, tāpēc ir svarīgi to iekārtot tādu, lai gribētos tajā atgriezties. Šajā rakstā esam apkopojuši vairākus noderīgus padomus, kas ar pāris vienkāršiem elementiem palīdzēs padarīt mājokli vēl mājīgāku. Neatkarīgi no tā, vai jums ir dzīvoklis vai māja, šie padomi noteikti noderēs!

LED sveces

Ja jums patīk sveču gaisma, taču nav vēlme katru reizi dedzināt sveces, lai iegūtu šo atmosfēru, noderēs LED sveces. Tās darbojas uz baterijām vai ar elektrību un tās ir uguns drošas, kas nozīmē, ka pat atstājot bez uzraudzības, nevajadzēs par tām satraukties. Tā ir lieliska alternatīva sveču gaismai!

Dažādi gaismas ķermeņi

Mājoklī noteikti nevajadzētu aprobežoties ar vienu gaismas avotu. Ir ļoti svarīgi sadalīt māju dažādās zonās, tādā veidā nodrošinot apgaismojumu gan atpūtai, gan darbam. Mājokli mājīgāku padarīs arī dažādas gaismas virtenes, kuras iespējams piestiprināt ap logu, un tās radīs daudz romantiskāku noskaņu. Īpašu atmosfēru spēs radīt arī dažādi iebūvēti gaismekļi, kurus iespējams iebūvēt durvīs, galdos, skapjos un citur, kā arī jau augstāk minētās LED sveces. 

Augu izvēle

Arī augi ir viens no elementiem, kas spēj padarīt mājokli mājīgāku. Dažāda augstuma palmas un citi augi lieliski iederēsies ikvienā mājoklī un radīs īpašu noskaņu. Ja vēlaties padarīt mājokli mājīgāku, augi noteikti lieliski spēs izpildīt šo misiju. 

Smaržu kociņi

Mājīgumu rada ne tikai lietas un gaisma, bet arī smarža. Pēc kā smaržo jūsu māja? Mūsdienās ir iespējams iegādāties dažādu smaržu kociņus, kas padarīs mājokli daudz mājīgāku. Noteikti ir vērts izvēlēties kādu no smaržu aromātiem, kas piepildīs mājokli ar patīkamu smaržu!

Gleznas un foto rāmīši

Vēl viens lielisks veids, kā iespējams mājokli padarīt mājīgāku, ir izmantot dažāda veida mīļlietas, piemēram, foto rāmīšus ar fotogrāfijām no jūsu piedzīvojumiem ar ģimeni vai draugiem. Ja jums patīk kāda mākslinieka gleznas, ir vērts apsvērt tās iegādi un pielikt pie sienas, tādējādi pārvēršot mājokli par savu paradīzes stūrīti, kur pēc garas darba dienas atgriezties un relaksēties!

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti