Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Akciju buklets: gudra pircēja rokasgrāmata

Par gudru pircēju cilvēks nepiedzimst, bet veidojas pamazām, atklājot dažādus veidus, kā iepirkties veiksmīgāk un izdevīgāk. Pat neliela ietaupīta naudas summa nozīmē, ka šos līdzekļus varēsi izmantot kaut kam citam – savam vaļaspriekam vai izklaide.

 Lai mēģinājumu un kļūdu metode, apgūstot veiksmīga pircēja trikus, neaizņemtu pārāk daudz laika, palīgā nāk akciju buklets. Izdevīgāko akciju un atlaižu apkopojums ir veids, kā izdevīgu iepirkšanos padarīt par ikdienas ieradumu.

Lai neapjuktu lielajā piedāvājumā

Mūsdienās veikalu plaukti vai lūst no dažādām precēm un produktiem – daži ir ikdienā nepieciešami, citi vajadzīgi retāk. Lai visu vēl vairāk sarežģītu, pircēju acis žilbina dažādi piedāvājumi, akcijas, atlaides un, protams, reklāmas, kuru mērķis ir pievērst uzmanību tieši konkrētā ražotāja precei. Tāpēc nereti notiek tā, ka nopērkam spožāk iesaiņoto un veiksmīgāk piedāvāto produktu, nevis to, kas būtu vismaz tikpat labs, bet finansiāli daudz izdevīgāks.

Skaidrs, ka izvēli ietekmē arī laiks, kuru varam atļauties pavadīt veikalā, un visbiežāk tā nav pārāk daudz, jo vairākums cilvēku ikdienas preces iegādājas pēc grūtas darbdienas, visai lielā steigā. Arī nogurums ir faktors, kas mudina likt iepirkumu grozā to, kas gadās tuvāk pa rokai, nevis rūpīgi izpētīt tobrīd pieejamās akcijas un atlaides.

Lai iemācītos iepirkties gudri

Akciju buklets ir veidots ar mērķi palīdzēt cilvēkiem kļūt par gudriem un, jāatzīst, arī izvēlīgiem pircējiem, kuri vēlas iegādāties vislabākās preces par vispievilcīgākajām cenām. Atzīsiet, ka bieži atsakāt sev kādu gardumu, kārumu vai mājai vajadzīgu lietu, jo tā cena šķiet pārāk augsta. Un cik lieliski jūtaties, ja īpašo piedāvājumu stendā ieraugot to pašu par trešdaļu lētāk.

Veiksmīgs pirkums ne tikai pasaudzē maciņa saturu, bet arī iepriecina pircēju, padarot visu dienu labāku – vienkārši sakot, ļaujot justies īstam veiksminiekam, kurš var palielīties mājiniekiem un draugiem par izdevīgo darījumu. Te atkal talkā nāk akciju buklets, jo tas ļauj laikus izvērtēt piedāvājumus un izvēlēties lieliskas lietas par īstām supercenām.

Gudra pircēja arsenālā ir arī prasme salīdzināt produkta cenu un iepakojuma svaru – ne vienmēr tas, kas maksā mazāk konkrētajā iepakojumā, arī ir tik izdevīgs, novērtējot cenu par vienu kilogramu vai simt gramiem produkta. Stāvot pie veikala plaukta, šādus aprēķinus veikt ir visai neērti – tam daudz piemērotāka ir mierīga mājas atmosfēra, kāds brīdis, ko varat veltīt šai nodarbei, neviena netraucēts.

Lai ietaupītu naudu izklaidei un vaļaspriekiem

Akciju buklets ir veids, kas ne tikai ļauj kļūt par gudru pircēju, bet faktiski arī “nopelna” jums naudu citām vajadzībām. Ja vienas iepirkšanās laikā varat ietaupīt pietiekami daudz naudas, lai aizietu uz kino vai teātri, iegādātos kādu vaļaspriekam vajadzīgu lietu, tas taču ir lieliski. Tāpēc izmantojiet akciju bukletu, prātā paturot, kādām vajadzībām izmantosiet ietaupītos līdzekļus. Šāda pieeja jūs padarīs ne tikai par gudru, bet arī par aizrautīgu pircēju!

Lai lieki netērētu laiku

Pat ja esat taupīgs cilvēks, kurš vienmēr meklē izdevīgākos piedāvājumus, ir nogurdinoši un laikietilpīgi apmeklēt vairākus veikalus pēc kārtas, lai atrastu vispievilcīgākās cenas. Kāpēc gan to neizdarīt jau iepriekš, izveidojot iepirkšanās sarakstu pēc tam, kad esat iepazinies ar labākajām atlaidēm un akcijām? Tādējādi izdosies ietaupīt laiku citām, iespējams, daudz patīkamākām nodarbēm: pastaigai svaigā gaisā, sarunai ar draugu vai mierīgai pasēdēšanai kaut vai tai paša lielveikala pievilcīgajā kafejnīcā.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti