Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Biotualetes noma – piemērota alternatīva visdažādākajām situācijām!

Āra tualetes, kas tiek nogādātas uz vēlamo vietu konkrētam laika periodam, ir lieliska alternatīva, ko izvēlēties dažādās situācijās. Kādas ir šīs biotualetes, ko piedāvā TOI TOI Latvija, un kādās situācijās tām dot priekšroku? Uzzini šī raksta turpinājumā!

Pārvietojamās tualetes – kas tās ir?

Biotualetes ir sanitārajām prasībām atbilstošas, viegli pārvadājamas un ērti uzstādāmas sausās tualetes, kuras iespējams izvēlēties pēc sev vēlamās specifikācijas, nodrošinot visu nepieciešamo sanitāro aprīkojumu ārtelpām.

Biotualetes no TOI TOI Latvija izceļas ar četrām galvenajām priekšrocībām:

  • plašas izvēles iespējas. Situācijā, kad tiek veikta tualešu noma, iespējams izvēlēties starp deviņu veidu kabīnēm, kā arī papildu atribūtiem, kas ļauj nodrošināt visu nepieciešamo higiēnu;
  • kvalitāte un drošība. Tualetes kabīnes ir ne tikai ērti lietojamas, bet arī drošas – izgatavotas no kvalitatīviem materiāliem un aprīkotas ar nepieciešamajiem atribūtiem;
  • ērta izvēle. Jums nepieciešams tikai izvēlēties kādu no alternatīvām un nodot nepieciešamo informāciju TOI TOI Latvija speciālistu komandai – par piegādi, uzstādīšanu un savākšanu parūpēsies aprīkojuma iznomātājs;
  • īstermiņa nomai vai ilgākam laika periodam. Tualetes noma ir pieejama gan uz vienu dienu, gan ilgākam termiņam, piemēram, mēnesim, diviem u.c. Tas sniedz vēlamo komfortu tik ilgi, cik nepieciešams.

Taču kādās situācijās klienti izvēlas biotualetes no TOI TOI Latvija? Par to, kad tās lieliski noderēs, lasiet turpinājumā!

Foto: toitoi.lv

Alternatīva, kas ir aktuāla dažādās situācijās

Ja klasiskā tualete ēkā nav opcija, ko izmantot sev vēlamajā laikā un vietā  – nepieciešams meklēt alternatīvas! Lieliska izvēle ir TOI TOI Latvija biotualetes, ko izvēlēties visdažādākajām situācijām, piemēram:

  • privātiem pasākumiem. Tās var būt, piemēram, kāzas, dzimšanas dienas ballīte, kristības, arī bēres, uzņēmuma svinības un jebkuri citi privāti pasākumi, kuros atrašanās vietas vai lielā ciemiņu skaita dēļ ar vienu vai divām tualetēm ir par maz;
  • publiskiem pasākumiem. Koncerti, brīvdabas izrādes, festivāli un cita veida pasākumi ir vieta, kur vienkopus pulcējas liels apmeklētāju un dalībnieku skaits. Lai nodrošinātu ar labierīcībām visus atnākušos – ir nepieciešama efektīva labierīcību un citu sanitāro atribūtu uzstādīšana nepieciešamajā skaitā, un to piedāvā TOI TOI Latvija;
  • būvlaukumos. Būvniecības sektors ir viens no tiem, kuros pārvietojamās tualetes ir nepieciešamība. Ja tiek veikta esošas ēkas renovācija vai jaunas ēkas būvniecība, arī ceļu remonti – nav citas iespējas kā uzstādīt šādas tualetes.

Tualetes īre pie TOI TOI Latvija iespējama gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Kāda tipa kabīnes un papildaprīkojums ir pieejams?

Dažādas kabīnes – plaša izvēle vienuviet!

Dažāda aprīkojuma tualetes ir pieejamas pēc sev vēlamajiem standartiem. TOI TOI Latvija piedāvājumā ietilpst ne tikai klasiskas tualetes, bet arī, piemēram:

  • invalīdu tualete, kas ir platāka par standarta risinājumu, kā arī piemērota iebraukšanai cilvēkiem ratiņkrēslos;
  • bērnu tualete, ko kā alternatīvu var izvēlēties, piemēram, bērnu ballītēs, publiskos pasākumos bērniem vai bērnu laukumos;
  • mini kabīne, ko ērti transportēt ar liftu, lai novietotu šaurākās vietās;
  • tualete, kas piemērota cilvēkiem ar augstākām prasībām – tajā iestrādāti dažādi papildelementi, piemēram, ārējā atslēga, neslīdoša grīda, izlietne ar ūdens tvertni, roku dezinfektora dozators, solārais apgaismojums, spogulis u.c., kas ir svarīgi, lai justos īpaši ērti un komfortabli.

Papildaprīkojums pie TOI TOI Latvija

Bez kabīnēm TOI TOI Latvija piedāvājumā ir pieejams arī dažāda veida papildaprīkojums, kas noderēs kā privātiem pasākumiem un vajadzībām, tā publiskām vietām. Šis aprīkojums ir:

  • izlietnes. Ievērojot higiēnas prasības, ir nepieciešams nodrošināt, ka pēc labierīcību apmeklējuma darbinieks, ciemiņš vai apmeklētājs var nomazgāt rokas. Tam noderēs portatīvā izlietne. Šis risinājums ieteicams, ja tiek nomāta kabīne, kurā nav integrēta izlietne;
  • nomaiņas rezervuāri. Ja izvēlaties saņemt tādu tualetes kabīni, kurai iespējams nomainīt rezervuāru, noderīga būs papildu rezervuāra noma;
  • pisuāri. Saīsini rindas pie labierīcībām, pasākuma teritorijā integrējot pisuārus. Tas ietaupīs arī platību, kas var būt svarīgi ne tikai pasākumos, bet arī, piemēram, būvlaukumu teritorijās.

Foto: toitoi.lv

Ienāciet – atlasiet – izvēlieties!

Toitoi.lv mājaslapa sniedz iespēju pasūtīt sev vēlamo pavisam ātri un ērti, kā arī izvēlēties atbilstošāko no piedāvājuma, ja neesat pārliecināts, kas tieši noderēs vislabāk! Lai rezervētu labierīcību aprīkojumu efektīvi, iesakām:

  1. izmantot atlases filtru, tajā atzīmējot, kādiem mērķiem paredzētas tualetes, kā arī dažādus svarīgus faktorus, piemēram, vai tā ir aprīkota ar izlietni, piemērota cilvēkiem ar kustību traucējumiem u.c.;
  2. sazināties ar mūsu virtuālo asistentu, nosūtot interesējošo jautājumu, uz kuru sniegsim atbildi pēc iespējas ātrāk;
  3. rezervēt vēlamo aprīkojumu mājaslapā. Lai taupītu Jūsu laiku, TOI TOI Latvija ieviesta virtuālā noma – tas nozīmē, ka varat atlasīt sev vēlamo aprīkojumu un to iesniegt izskatīšanai uzņēmuma speciālistiem. Pēc tam Jūs saņemsiet piedāvājumu un varēsiet slēgt nomas līgumu.

Apmeklējiet toitoi.lv vietni, uzziniet biotualetes atsauksmes no klientiem un rezervējiet sev vēlamās tualetes pasākumiem, kā arī privātām vai darba vajadzībām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti