Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kā izvēlēties labāko tualetes birsti?

Higiēniski tīras un sakoptas labierīcības ir svarīgas mājās un, it īpaši, publiskās telpās, birojos un sabiedriskās vietās. Tīrību palīdz saglabāt ne tikai regulāra uzkopšana, bet arī pašu apmeklētāju atbildība pēc sevis atstāt sakoptu telpu. Tādēļ šoreiz pastāstīsim par uzkopšanas rīku, kas ir nepieciešams ikvienā tualetē, – par tualetes poda birsti. Uzzināsiet, kā to pareizi lietot un kas jāņem vērā, lai nodrošinātu augstu higiēnas līmeni!

Kā pareizi lietot tualetes poda birsti?

Tualetes poda birste ir ērtākais un arī drošākais instruments, ar ko tīrīt un uzkopt tualetes podu. Poda birste ir pieejama higiēnas servisa uzņēmuma “Elis” plašajā pakalpojumu klāstā. Kvalitatīva tualetes birstei ir:

  • pietiekami garš kāts
  • pareiza forma, kas atvieglo un paātrina tīrīšanu
  • antibakteriāls pārklājums, kas atgrūž mikrobus
  • higiēnisks statīvs vai trauks, kurā birste ir ievietota.

Svarīgi atcerēties, ka arī poda birstes ir jātīra un regulāri jāmaina. Ieteicams tualetes poda birstes regulāri mazgāt ar mazgāšanas līdzekli un siltu ūdeni, kā arī glabāt pakārtā veidā, lai tās izžūtu.

 “Elis” tualetes birstes īpašības

“Elis” higiēnas aprīkojuma piedāvājumā ir arī tualetes birste. “Elis” piedāvātais higiēnas serviss nozīmē to, ka šī birste tiks regulāri mainīta. Nomaiņai nekad un nekādos apstākļos netiek piedāvātas jau lietotas birstes, tās vienmēr ir jaunas!

“Elis” tualetes poda birstes turētājs ir stiprināms pie sienas, atvieglojot grīdas uzkopšanu zem tā un novēršot iespēju to apgāzt, tādējādi radot tualetes telpā nekārtību. Turētāja korpuss ir slēgta tipa, tas ir diskrēts un higiēnisks risinājums.

Tualetes poda birstes turētāja dizains ir gaumīgs un askētisks, viegli kopjams. Korpusam ir antibakteriāla virsma – tai ir sudraba jonu pārklājums. Turētāja virsma ir gluda, viegli tīrāma, nav nekādu iedobju vai rievu, kurās varētu krāties netīrumi.

Tualetes birsti un iekšējo turētāja tvertni “Elis” regulāri maina pilna servisa risinājuma ietvaros.

Arī tualetes birste ir pieejama visās 8 krāsās, kas ir “Elis” higiēnas produktu līnijas piedāvājumā, tādējādi arī tualetes birsti ir iespējams pieskaņot pārējo “Elis” higiēnas produktu ietvaru dizainam, lai labierīcības būtu ne tikai funkcionālas, bet arī vizuāli pievilcīgas.

“Elis” piedāvātais higiēnas serviss

“Elis” ir uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā pilna spektra higiēnas servisu. Higiēnas līnijā ir vairāk nekā 10 produkti, kas palīdzēs jūsu uzņēmuma vai organizācijas sanitārās telpas uzturēt higiēniski tīras un atbilstoši aprīkotas, kā arī nodrošinās vienotu un patīkamu vizuālo noskaņu.

Higiēnas servisa produkti:

  • Putu ziepju dozators, kas mazgāšanas līdzekli izspiež putu veidā, līdz ar to tērējot mazāk ziepju vienai mazgāšanas reizei.
  • Roku dezinfekcijas putu dozatori un to statīvi.
  • Automātiskais papīra ruļļa turētājs, kas  izritinās pa vienai loksnei, līdz ar to samazinot papīra patēriņu.
  • Tualetes papīra ruļļu turētājs, higiēniski noslēgts, paredzēts diviem ruļļiem.
  • Gaisa atsvaidzinātājs, kas neitralizē nepatīkamās smakas un izplata telpā vieglu patīkamu smaržu.
  • Dezinfekcijas putu “Clean Seat” dozators tualetes poda sēdvirsmas dezinfekcijai.
  •  “Lady Care” atkritumu tvertne, lai diskrēti izmestu sieviešu higiēnas atkritumus.
  • Kokvilnas dvieļu turētājs – katram lietotājam tiek sagatavots tīrs dvieļa fragments no lielā ruļļa.
  • Tualetes poda birste – ergonomiska un higiēniska ikdienas lietošanā.
  • Papīra salvešu turētājs.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par “Elis” piedāvāto higiēnas servisu un produktiem, kas pieejami jūsu labierīcību aprīkojumam, apmeklējiet vietni elis.com un izpētiet higiēnas risinājumu piedāvājumu. Vietnē ir arī ērta un vienkārša saziņas veidlapa. Aizpildiet to, ja vēlaties, lai ar jums sazinās klientu apkalpošanas speciālists un sīkāk atbild uz jūsu jautājumiem.

Higiēnas preču serviss ir vienkāršākais veids, kā nodrošināt vienmēr atbilstoši aprīkotas un patīkamas labierīcības gan lielā, gan mazā uzņēmumā vai organizācijā. Sazinieties jau tūlīt!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti