Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

SolarWinds sadarbojas ar QBS Software, lai ļautu uzņēmējiem risināt šī brīža IT problēmas

“Pērn IT joma pieredzēja neiedomājamas pārmaiņas, un sagaidāmi turpmāki satricinājumi. Darbs ar tādiem partneriem kā QBS Software ļaus mums palīdzēt organizācijām pielāgoties izmaiņām nozarē.” – Ludoviks Nevē (Ludovic Neveu), SolarWinds EMEA reģiona pārdošanas grupas viceprezidents.

SolarWinds, jaudīgas un pieejamas IT pārvaldības programmatūras vadošais piegādātājs, ir apvienojies ar izplatīšanas līderiem QBS Software, lai partneriem un klientiem piegādātu savus IT operāciju pārvaldības risinājumus.

Ludoviks Nevē, SolarWinds EMEA reģiona pārdošanas grupas viceprezidents, pavēstīja, ka ASV izveidotais uzņēmums ir attīstījis un paplašinājis savu komercdarbību Baltijas valstīs, veidojot tiešās, publiskā sektora un tirdzniecības kanālu pārdošanas komandas.

“Baltijas valstis ir reģions, kurā vēlamies tālāku izaugsmi, un QBS Software ir vietējās zināšanas un pieredze šajā reģionā. Mēs esam saviļņoti un pārliecināti, ka šī partnerība nesīs izaugsmi abiem uzņēmumiem, palielinot zīmola atpazīstamību un popularizējot mūsu plašo produktu klāstu,” Nevē piebilda. “Savstarpējo attiecību sekmēšana un partneru atbalstīšana palīdz mums sniegt jaudīgus un pieejamus risinājumus mūsu klientiem neatkarīgi no to IT infrastruktūras lieluma un sarežģītības. Pērn IT joma pieredzēja neiedomājamas pārmaiņas, un sagaidāmi turpmāki satricinājumi. Darbs ar tādiem partneriem kā QBS Software ļaus mums palīdzēt organizācijām pielāgoties izmaiņām nozarē.”

Deivs Stīvensons (Dave Stevinson), QBS Software galvenā izpildpersona, raksturo šo darījumu, kas tālākpārdevējiem sniedz piekļuvi visam SolarWinds produktu klāstam, paredzot palīdzēt IT profesionāļiem risināt IT problēmas, kā jau pastāvošas veiksmīgas sadarbības rezultātu:

"Tas bija ļoti pareizi, jo mēs veicam lielisku darbu ar daļu no SolarWinds produktu klāsta," sacīja Stīvensons. "SolarWinds piedāvā pilnīgu IT infrastruktūras pārvaldības programmatūras risinājumu – tādu, kas ir gan pieejams, gan jaudīgs. Šis ir ļoti nozīmīgs QBS Software izdevējs, un mēs veiksim ievērojamus ieguldījumus, lai izveidotu īsto komandu, dodot iespēju mūsu tālākpārdošanas partneriem."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Gaisa kondicionieris palīdzēs sagatavoties vasarai

Tuvākajās dienās Latvijā varētu tikt pārsniegti kārtējie siltuma rekordi un arī vasarā, visticamāk, būs līdzīgi. Ja vēlaties vasaru pavadīt komfortablā temperatūrā ofisā vai mājās ir vērts jau l...

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti