Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Grupa Eschatos izdod debijas albumu

Piektdien, 25.janvārī, klubā Melnā piektdiena ar savu debijas ierakstu Hierophanies iepazīstinās jaunizveidotā melnmetāla supergrupa Eschatos, kas uz skatuves kāps kopā ar vietējiem nāves metāla meistariem Malduguns, lietuviešu melnmetāla avantgardistiem Inquisitor un pašmāju progresīvā roka apvienību Holy Lamb.

Kaut gan grupa ir izveidota pavisam nesen, Eschatos dalībnieki sevi jau pierādījuši uz skatuves. Blices sākums ir meklējams grupas dalībnieku iepriekšējā sadarbībā tādās apvienībās kā Ocularis Infernum, Grondh un Velna Krusti.

Albums Hierophanies ierakstīts neierastā veidā. Mūziķi, izvairoties no pārspīlētiem tradicionālās smagās mūzikas skanējuma kanoniem, nolēma to ierakstīt pašu spēkiem, pārveidojot mēģinājumu telpu par ierakstu studiju. Albums izceļas ar tumšu, tomēr enerģisku un agresīvu melnmetāla devu, kas pārlieta plosoši drūmā un smeldzīgi melanholiskā mērcē. Īpaši nopelni albuma skaņas izveidē ir Guntim Podvigam, kurš palīdzēja grupai ieraksta laikā, kā arī nodarbojās ar miksēšanas darbiem. Jāuzsver arī sadarbība ar pianistu Jāni Kaņepu, kurš sakomponēja un ierakstīja klavieru skaņdarbu albumam Hierophanies, informēja grupas Eschatos pārstāvji.

25.janvāra koncertā spēlēs arī daudzu vietējo smagās mūzikas klausītāju iecienītā nāves metāla grupa Malduguns, kas nesen tautās laidusi savu svaigāko skaņdarbu Nekro Disko, lietuviešu progresīvie melnmetāla avantgardisti Inquisitor, kas šajā vasarā paguvuši nospēlēt koncertu pasaules lielākajā metāla festivālā Wacken Open Air, ka arī pašmāju progroka leģendas Holy Lamb.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko