Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pearl Jam bijušais grāmatvedis grupai nozadzis 380 000 dolāru

Grupas _Pearl Jam _bijušajam finanšu pārraudzītājam uzrādīta apsūdzība 380 000 ASV dolāru izzagšanā no grupas kases, vēsta izdevums _The Seattle Times. Rikiju Gudriču apsūdz naudas izšķērdēšanā, jo grupas Pearl Jam_ finanses viņš vairāku gadu garumā iztērējis atvaļinājumos, spa apmeklējumos, apdrošināšanas pakalpojumos un iegādājoties dārgus Kalifornijas vīnus, ziņo _The Seattle Times.

_R.Gudričam apsūdzība uzrādīta par 33 zādzību epizodēm, un, saskaņā ar tiesas pavēsti, viņam 28.jūnijā jāierodas tiesas priekšā. R.Gudriču grupa nolīgusi 2005.gadā, un viņa veiktās zādzības esot atklājis otrs grupas grāmatvedis, norādīts tiesas dokumentos. Tiesai adresētajā apsūdzības rakstā norādīts, ka grupas bijušais finanšu eksperts bijis atbildīgs par visiem _Pearl Jam _koncertu finansiālajiem darījumiem, ieskaitot budžeta veidošanu, līgumus ar reklamētājiem, dienas naudas piešķiršanu grupas dalībniekiem un tehniskajiem darbiniekiem, kā arī tūres izdevumu apstiprināšanu. Grupa no R.Gudriča pakalpojumiem atteikusies 2010.gada septembrī, jo jau 2009.gadā grupas dalībnieki secinājuši, ka finanšu eksperts nerīkojas pietiekami pārskatāmi ar grupas finanšu līdzekļiem, turklāt no grupas kopējās kases esot pazuduši vismaz 35 000 ASV dolāru. Tā kā grāmatvedis esot savu vainu noliedzis, _Pearl Jam _mūziķi izšķīrusies par auditu, saskaņā ar kura rezultātiem Sietlas policija vēlāk ierosinājusi krimināllietu. Ja tiks pierādīta R.Gudriča vaina, viņam draud trīsarpus vai pat piecu gadu ieslodzījums, norāda The Seattle Times.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko