Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pētījums:Sievietes izvēlas ēst kafejnīcās, vīrieši degvielas uzpildes stacijā

McDonald`s, veicis pētījumu par "ārpus mājas" ēšanas paradumiem. Tajā noskaidrots, ka vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju kaut reizi nedēļā ēd ārpus mājām, turklāt sievietes izvēlas ēst kafejnīcās vai veikalos iegādāto gatavo pārtiku (74%), savukārt vīrieši ēd tur, kur ēdiens sagatavots līdzi ņemšanai vai nav ilgi jāgaida, piemēram, degvielas uzpildes stacijās (52%).

Vīrieši visvairāk un aktīvāk ēd brokastis un vēlās uzkodas ārpus mājas. Sievietēm iecienītākas ir pēcpusdienas uzkodas vai launags. Jaunieši vecumā no 15 līdz 19 gadiem biežāk nekā citi izvēlas "ārpus mājas" pēcpusdienas un vēlās uzkodas, savukārt vislabprātāk to dara nelielos bariņos kopā ar draugiem un paziņām. Vakariņām ārpus mājas labprātāk ļaujas cilvēki, kas vecāki par 35 gadiem.


McDonalds aprēķinājis, ka 15 pastāvēšanas gados Latvijā kopumā noēsts vairāk nekā miljons BigMac hamburgeru. BigMac pārdošanas apjoma "miljona slieksnis" pārsniegts 2008.gadā. Ar šādu skaitu pietiek, lai pa hamburgeram tiktu katram Rīgas pilsētas iedzīvotājam.

McDrive apmeklētāju skaits Latvijā pielīdzināms Eiropas metropoles iedzīvotāju skaitam

Aizvadītajā gadā McDrive izmantojuši vairāk nekā 2 miljoni auto. Ja šīs automašīnas sastātos viena pēc otras, tad rindas garums nosegtu visu Baltijas jūras krasta līniju.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko