Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Grupa Double Faced Eels sniegusi koncertu Losandželosas klubā Roxy Theatre

Youtube mūzikas šova Best.Cover.Ever. uzvarētāji - grupa Double Faced Eels - uzstājušies leģendārajā Losandželosas klubā Roxy Theatre, kur koncertus snieguši vairāki pasaulē ievērojami mūziķi.

Pašmāju grupa Double Faced Eels ir pirmā latviešu apvienība, kas uzstājusies zināmajā Losandželosas klubā, kurā savulaik uzstājušies un īpašus koncertus snieguši tādi leģendāri mūziķi un grupas kā U2, Linkin Park, Guns N’ Roses, Bobs Mārlijs, Pīters Gabriels u.c. Šādu iespēju grupa ieguva pēc tam, kad 2017. gada decembrī veiksmīgi startēja jaunā YouTube mūzikas šovā, Best.Cover.Ever., kurā pārstāvēja ne tikai Latviju, bet bija arī vienīgie finālisti no Eiropas. Šovā Double Faced Eels ieguva Bībijas Reksas un šova vadītāja, Ludakrisa, simpātijas, izcīnīja uzvaru un noslēgumā kopīgi ar Bībiju Reksu izpildīja Reksas dziesmu The Way I Are īpašā apdarē.

Grupas koncertu apmeklēja Best.Cover.Ever. uzaicināti producenti un vietējās mūzikas un izklaides industrijas pārstāvji, ar kuriem grupai bija tas gods nodibināt jaunus, noderīgus kontaktus. Koncerta viesiem grupu pieteica Best.Cover.Ever. muzikālais direktors, Rikijs Mainors (Rickey Minor), kas savulaik bija arī American Idol un The Tonight Show with Jay Leno muzikālais direktors. Šobrīd Double Faced Eels aktīvi strādā studijā un gatavo savu oriģinālmateriālu.

Tikmēr Double Faced Eels klausītājiem nodod 2017. gada septembrī filmētu Bībijas Reksas un Mārtina Gariksa dziesmas In the Name of Love kaverversiju dzīvajā izpildījumā. Šis video ir īpašs ar to, ka tika filmēts un nodots šova producentiem kā pierādījums tam, ka grupa māk savu mūziku nospēlēt arī dzīvajā. Gan skaņa, gan video tika ierakstīti vienā piegājienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko