Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Iekšzemes reisus starp Rīgu un Liepāju veiks arī ziemā

Latvijas lidsabiedrība AirBaltic turpinās iekšzemes reisus starp Rīgu un Liepāju arī ziemas sezonā. Tas ļaus pilsētai uzņemt apmeklētājus no vairāk nekā 60 AirBaltic galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos un NVS.

"Liepājas reisu panākumi pārsniedza mūsu ieceres. Sākotnēji šajā maršrutā paredzējām apkalpot 3200 pasažierus, tomēr jau tagad, divus mēnešus pirms vasaras sezonas beigām, lidojumus rezervējuši vairāk nekā 4500 pasažieri. Izanalizējot maršruta datus, lidojumi uz Liepāju arī ziemā dos pozitīvu efektu mūsu maršrutu tīklam, tāpēc apkalposim šo galamērķi visa gada garumā," norāda AirBaltic izpilddirektors Martins Gauss, viņš turpina: "Iekšzemes maršruts uz Liepāju ir nozīmīgs reģiona ekonomikai. Mēs piedāvājam plašāku savienojamību biznesa un atpūtas ceļotājiem, radām jaunas darba vietas, kā arī palielinām ne tikai pilsētas, bet arī visa reģiona atpazīstamību."

Pasažieri no Liepājas aizvien biežāk izmanto savienojumu ar Rīgu tranzīta lidojumiem. Populārākie savienojumi no Liepājas caur Rīgu ir uz Kopenhāgenu, Maskavu, Londonu, Stokholmu un Berlīni. Lai uzlabotu savienojumu iespējas no Rīgas, ziemas lidojumu sarakstā ir mainītas reisu dienas. Sākot no 30. oktobra rīta reisi no Liepājas notiks pirmdienās, ceturtdienās un sestdienās, dodot iespēju pasažieriem izplānot nedēļas nogales braucienus no Rīgas. AirBaltic lido starp Rīgu un Liepāju 3 reizes nedēļā. Reiss ilgst apmēram 40 minūtes. Viena virziena biļešu cenas sākas no 15 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un darījuma izmaksas. Pilns reisu saraksts ir atrodams šeit.


Ceļojumu stāsti, aviācijas jaunumi, padomi ceļošanai un ne tikai - www.diena.lv/dienacelo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi