Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Izstāde Tapt pārtapt

30. maijā plkst. 19.00 tiks atklāta fotogrāfijas izstāde Tapt pārtapt, kurā savus autorprojektus prezentēs ISSP Skolas 2018. gada absolventi. Izstāde ir šī gada Rīgas Fotomēneša notikums un līdz 22. jūnijam būs skatāma jaunajā radošajā kvartālā Tallinas ielā 6.

Izstādē Tapt pārtapt sevi piesaka septiņi jaunie autori, ISSP Skolas 2018. gada absolventi - Mareks Gaidamovičs, Matīss Galzons, Annemarija Gulbe, Viktorija Halilova, Elizabete Džeina Rubene, Elīna Semane un Tīna Zariņa. Jaunie mākslinieki savos darbos atspoguļo sadursmi starp vispārpieņemtām sociālām lomām un indivīda sajūtām un instinktiem, pievēršoties personiskiem meklējumiem konfliktējošu ideoloģiju pasaulē. Cenšoties iekļauties fiziskajā, sociālajā un emocionālajā vidē notiek personības nemitīga tapšana un pārtapšana. Izteikti konceptuālie, kā arī subjektīvi dokumentālie izstādes darbi ir pārdomas par pieaugšanu, savu identitāti, seksualitāti un dzīves jēgu, pārkāpjot trauslo un grūti nosakāmo robežu starp jaunību un briedumu.

Izstādes atklāšanas pasākumā 30. maijā uzstāsies viens no spilgtākajiem Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvjiem – TV Maskava, kā arī jaunizveidotā eksperimentālā noiza grupa MVTE.

Ieeja bez maksas.

Tapt pārtapt ir jau sestā ISSP Skolas absolventu izstāde. ISSP Skola ir 2011. gadā dibināta neformālās izglītības platforma laikmetīgajā fotogrāfijā. Skolas mācību programmas piedāvā kvalitatīvu, praksē balstītu izglītību Latvijas jaunajiem fotogrāfiem, kas vēlas paplašināt savu izpratni par fotogrāfijas mediju kā mākslas izteiksmes veidu. Skolā pasniedz atzīti Latvijas fotogrāfi Iveta Vaivode, Andrejs Grants, Arnis Balčus, Ieva Epnere, kuratores Solvita Krese un Līga Lindenbauma, un citi jomas eksperti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Tallinas ielas radošais kvartāls, Tallinas 6

Kad?

30. maijs, 2018 – 22. jūnijs, 2018

Tr. - Se. 13 –19

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja