Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rīgas svētki Origo Summer Stage: koncertu cikls Dziesmu tilti

Rīgas svētku laikā daudzveidīgi mākslinieki un aizraujoši koncerti notiks arī Origo Summer Stage. Jau vairāk nekā piecus gadus Rīgas svētku programmas ietvaros trīs dienu garumā Origo laukumā uzstājas zināmi mūziķi, ansambļi, grupas, folkloras kopas un citas muzikālas apvienības. Šonedēļ koncerti notiks no 17. līdz 19. augustam. Visus koncertus apmeklētājiem būs iespējams baudīt bez maksas.

Piektdien, 17. augustā no plkst. 17.00 līdz 20.00 klausītāji dzirdēs VEF Kultūras pils vijolnieku ansambli Kantilēna,  Kultūras un atpūtas centra Imanta vīru vokālo kvartetus Harmonija Rīgai, kurš nupat atgriezies no Hajkutter festival og regatta Dānijā, koncertprogrammu Tornī pulkstens skaita mirkļus… ar Marta Kristiāna Kalniņa, Kristiānas Stirānes un Līvas Kalniņas piedalīšanos un populāru deju melodiju programmu Retro ritmos VEF Kultūras pils tautas instrumentu orķestra Sadko izpildījumā. Koncertu noslēgs folkmūzikas grupa no Čīles Montemar.

Sestdien, 18. augustā no plkst. 12.00 līdz 20.00 dziesmu tiltus ar klausītājiem kopīgi cels Rīgas pilsētā dzīvojošo tautību nacionālo biedrību mākslinieciskie kolektīvi – vokālie un deju ansambļi, orķestri un solisti. Skanēs dziesmas latviešu, lietuviešu, krievu, ukraiņu, ebreju, baltkrievu, vācu, poļu, azerbaidžānu, jakutu un citās valodās. Koncerta apmeklētāji tradicionāli varēs iesaistīties viktorīnu jautājumu minēšanā, sadziedāties ar ansambļiem, kā arī izkustināt kājas tautas deju un tango ritmos. Deju ansamblis Zadorinka, Ivuška, vokālie ansambļi Putni, Dņipro, Dušečka, Harmonika, dziesmu un deju ansamblis Kriviči, koncerta īpašie viesi – dziedātāja Leila Alijeva un ģitārists Viesturs Melderis ar projektu Eastern Duo, kā arī Rīgas Danču klubs – tie ir tikai daži no mūziķiem un māksliniekiem, kuri piedāvās savas programmas Origo Summer stage klausītājiem.   

Svētdien, 19. augustā no plkst. 12.00 līdz 18.00 koncerts ievedīs klausītājus sportiskā gaisotnē, ar romantiskām un dinamiskām mūzikas programmām aicinot iekļauties Eiropas volejbola čempionāta kvalifikācijas spēļu gaisotnē. Sportiskajās noskaņās veidoto koncertu iesāks Čīles folkgrupa Montemar, to turpinās jaunais ģitāras virtuozs un pasaules apceļotājs Reinis Jaunais, papildinās Raimonda Macata projekta inversija - 85 programma Zvaigznes krīt augšup ar Iras Kraujas un Uģa Rozes piedalīšanos, līdz stafetes kociņu pārņems īpašie viesi no Igaunijas – grupas Justament, Genka & Paul Oja, Olavi Oterpalu Band, Olavi Kõrre Volleyball Band, Tallinn Technical University Choir.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Origo Summer Stage, Stacijas laukums 2

Kad?

17. augusts, 2018 – 19. augusts, 2018

17.VIII 17.00-20.00 18.VIII 12.00-20.00 19.VIII 12.00-18.00

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja