Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Asmika Grigorjana šokā par Rīgas pašvaldības policistiem

Tas, ka mani nogrūda ar seju zemē, mani tā nepazemoja kā tas, kā viņi mani pazemoja ar vārdiem, tā laikraksta Diena nedēļas žurnālam _Izklaide TV _stāsta operdziedātāja Asmika Grigorjana, kuru Vecrīgā pašvaldības policija aizturēja uz ielas agrā rīta stundā kopā ar režisoru Viesturu Kairišu. Policija pēc tam izplatīja video, kurā dzirdams kā A.Grigorjana uzvedas un lieto stiprus vārdus policijas iecirknī. "Tieši pazemoja un visu laiku provocēja. Es nevarēju iedomāties, ka brīvā zemē var notikt kaut kas tāds," sašutusi ir dziedātāja.

"Parasti nereaģēju un cenšos uztvert ar homoru. Biju pilnīgā šokā un tikai tagad sāku saprast, kas īstenībā ir noticis. Tas ir noziegums, jo mēs nedarījām neko sliktu, neko agresīvu vai huligānisku. Mēs vienkārši smējāmies," stāsta A.Grigorjana. Viņa noliedz, ka bijusi stiprā alkohola reibumā - "tikai iedzēruši jautrā prātā".  

"Man nekad nav bijis īpašas cieņas pret šo profesiju – policiju. Nekad šai instancei pārāk neesmu uzticējusies. Es ļoti atvainojies tiem policistiem, kuri ir cilvēki. Bet tas, ko ieraudzīju un pieredzēju šorīt – tur bija lauvas. Esmu šokā," intervijā vairākkārt atkārto operdziedātāja.

A.Grigorjana dzīvo Lietuvā. Viņa stāsta, ka par šo gadījumu ziņo arī lietuviešu prese un televīzija. Mēs to tā neatstāsim, intervijās uzsvērusi A.Grigorjana.

"Tā apieties ar cilvēkiem nedrīkst. Esmu šokā, ka policija tik neadekvāti reaģē brīvā zemē. Domāju, ka ir daudz lielāki noziedznieki par māksliniekiem, kuri svinēja pirmizrādi. Es ļoti ceru, ka šis smagais gadījums kaut ko mainīs, jo cilvēki ieraudzīs patieso ainu. Tauta jau noteikti nezina par daudziem līdzīgiem tipiskiem gadījumiem."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja