Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Lady Gaga iesūdzēta tiesā par labdarības mērķiem veidoto aproču tirdzniecību

Pret amerikāņu popzvaigzni "Lady Gaga" tiesā iesniegta prasība par īpašu aproču tirdzniecību, kurā apgalvots, ka visi ieņēmumi no to pārdošanas tomēr netika ziedoti, lai palīdzētu Japānas zemestrīcē cietušajiem, kā mūziķe tika solījusi.

Mičiganas uzņēmums "1800LAWFIRM" apgalvo arī, ka dziedātāja un aproču tirdzniecībā iesaistītās kompānijas no pircējiem pieprasīja pārāk lielu samaksu par piegādi un sniedza nepatiesu informāciju par kopējo ziedojumu skaitu.

Sarkani baltās aproces ar uzrakstu "We Pray for Japan" ("Mēs lūdzamies par Japānu") tika pārdotas kopumā piecu miljonu ASV dolāru (2,49 miljonu latu) vērtībā.

"Lai gan mēs izsakām atzinību "Lady Gaga" par viņas filantropiskajiem pūliņiem, mēs vēlamies nodrošināt, lai apgalvojumi, ka visi ieņēmumi tiks ziedoti Japānas zemestrīcē cietušajiem, tiešām būtu patiesi. Mūsu mērķis ar šīs tiesas prāvas starpniecību ir atklāt jebkādas nepareizības, kādas veikusi "Lady Gaga", un piešķirt visus paredzētos ziedojumus cietušajiem Japānā," sacīja uzņēmuma "1800LAWFIRM" pārstāve Elisone Olivera.

Tiek apgalvots, ka 25 gadus vecā dziedātāja, īstajā vārdā Stefānija Džermanota, Japānas zemestrīcē cietušajiem kopumā ziedojusi vien trīs miljonus ASV dolāru (1,49 miljonus latu).

Iesniegtajā tiesas prasībā teikts, ka attiecīgās rīcības rezultātā tikuši pārkāpti vairāki federālie izspiešanas un patērētāju tiesību aizsardzības likumi.

Arī oficiālajā dziedātājas interneta veikala vietnē ievietoti vairāki komentāri, kuros vīlušies fani sūdzas par garajiem piegādes termiņiem, kā arī par piegādes izmaksām, kas par niecīgo gumijas aproci veido vairāk kā piecus ASV dolārus (2,49 latus).

Dziedātājas pārstāvji nekādus komentārus līdz šim nav snieguši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja