Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Klajā nāk Carnival Youth dziesmas Only the Moon Can See the Sun remikss

Grupa Carnival Youth, sadarbojoties ar dažādiem Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvjiem, tuvāko mēnešu laikā izdos pāris dziesmu remiksus no sava iepriekšējā ierakstu albuma Good Luck. Pirmais no tiem klajā nāk indie elektorniskās mūzikas dueta Bel Tempo remikss prokrastinācijas tēmai veltītajai dziesmai Only the Moon Can See the Sun, informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

"Apmēram pirms gada savā starpā runājām, ka būtu forši uztaisīt ja ne pilna garuma Good Luck remiksu albumu, tad vismaz pāris tā dziesmām. Uzrunājām vairākus vietējos mūziķus draugus un galu galā nonācām pie ļoti kolorītas kompānijas. Devām viņiem absolūtu radošo brīvību. Viņi paši varēja izvēlēties dziesmu, kā arī darīt ar to pilnīgi jebko, kas ienāk prātā - iespēlēt jaunas partijas, izmantot esošās, izmantot tikai balss celiņus vai pārtaisīt dziesmas līdz nepazīšanai. Gala rezultāti ir ļoti dažādi un interesanti. Mūsuprāt, Good Luck ir ieguvis jaunu, paralēlo dzīvi," par remiksu stāsta Emīls Kaupers.

"Muzikāli remikss ir atsauce uz vienu no mūsu mīļākajiem māksliniekiem – Caribou un viņa skaņdarbu Sun, kas sākas ar to pašu vārdu kā Carnival Youth dziesma. Šis arī bija mūsu remiksa sākumpunkts," stāsta Andis Ansosns no Bel Tempo.

"Bel Tempo un Carnival Youth ir seni draugi un ir sajūta, ka šī remiksa izveide ir kā apļa noslēgums. Šo notikumu padara vēl īpašāku fakts, ka piedalījos arī Only The Moon Can See The Sun videoklipā, bet ļaušu jums pašiem atrast kadru, kurā esmu redzams," papildina Jūlijs Melngailis. 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja