Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Valmierā pirmo reizi notiks Ziemeļvalstu dienas

No 11. līdz 14.oktobrim Valmierā notiks Ziemeļvalstu dienas, kas piedāvās daudzveidīgu pasākumu programmu dažādām mērķauditorijām un vecuma grupām, informēja Ziemeļvalstu Ministru padomes birojā.

Ceturtdien 11.oktobrī, Ziemeļvalstu vēstnieki Latvijā, Ziemeļvalstu Ministru padomes biroja Latvijā direktors un Dānijas Kultūras institūta direktors dosies uz Valmieru, kur tiksies ar Valmieras pilsētas pašvaldības priekšsēdētāju Jāni Baiku un Valmieras pašvaldības pārstāvjiem, lai runātu par savstarpējo kontaktu pilnveidošanu un reģionālās sadarbības veicināšanu.

Ceturtdien Ziemeļvalstu delegācija apmeklēs arī Valmieras Valsts ģimnāziju un Valmieras Pārgaujas ģimnāziju, bet vakarā valmierieši tiek aicināti klausīties Jāņa Lūsena un Inetas Rudzītes koncertprogrammu Manā varā Valmieras Drāmas teātrī, uz kuru biļetes var iegātādets www.bilesuparadize.lv.

Piektdien, 12.oktobrī, Ziemeļvalstu dienas piedāvās dažādus seminārus un aicinās uz vairākām interesantām un informatīvām izstādēm, kas, Valmieras Drāmas teātrī, Valmieras integrētajā bibliotēkā, Vidzemes Augstskolā un Valmieras skolās, būs skatāmas līdz oktobra beigām.

Tāpat Ziemeļvalstu dienu ietvaros no 11. līdz 14.oktobrim Valmieras kinoteātrī Gaisma varēs skatīties kvalitatīvu Ziemeļvalstu kino.

Ziemeļvalstu dienas Valmierā rīko Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Latvijā, Zviedrijas vēstniecība, Norvēģijas vēstniecība, Somijas vēstniecība, Dānijas vēstniecība, Dānijas Kultūras institūts sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un citiem partneriem.

Ziemeļvalstu dienu Valmierā programma pieejama www.norden.lv un www.valmiera.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja