Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aizturot likumpārkāpēju Zaķumuižā, policijai nākas pielietot šaujamieroci

Aizturot likumpārkāpēju, Ropažu pašvaldības policijai nācies pielietot šaujamieroci, portālu Diena.lv informēja Valsts policija.

Svētdienas vakarā Ropažu pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu privātmāju Zaķumuižā, jo tur bija izcēlies konflikts. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka noticis kautiņš, un izsauca mediķus. Kautiņā iesaistītās puses atteicās doties uz policijas iecirkni, jo iesniegumu neviena no pusēm nevēlējās rakstīt.

Taču dažas stundas vēlāk, naktī policisti atkal saņēma izsaukumu uz to pašu adresi. Notikuma vietā policisti konstatētja, ka vairākiem dzīvojamās ēkas logiem ir izsistas rūtis, tādēļ pašvaldības policisti sāka patrulēt pa apkārtni.
Ar iedzīvotāju palīdzību policistiem izdevās atrast vienu no iespējamiem vaininiekiem, tādēļ policisti mēģināja viņu aizturēt, taču vīrietis nepakļāvās policijas darbiniekiem un draudēja tiem, rokās turot divas koka nūjas.

Tā pēc vairākiem brīdinājumiem vīrietis joprojām apdraudēja policista veselību, pašvaldības policijas darbinieks izdarīja vienu brīdinājuma šāvienu gaisā, bet pēc tam, kad vīrietis joprojām mēģināja uzbrukt, policists veica brīdinājuma šāvienu zemē, taču rikošeta dēļ lode skāra uzbrucēja kāju.

Policisti agresīvo, manāmi iereibušo 1959,gadā dzimušo virieti aizturēja un vēlāk noskaidroja arī pārējos trīs iespējamos konflikta izraisītājus - divus vīriešus un vienu sievieti.

Šobrīd par notikušo mūsu Salaspils iecirknī ir sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, kuras ietvaros tiks skaidroti notikušā apstākļi, iesaistīto personu atbildība, kā arī radušos konfliktu iemesli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas