Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Potenciālais darba ņēmējs nozog priekšniekam automašīnu

10.oktobrī Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirknī tika saņemta informācija par zagtu automašīnu, kā noskaidroja policisti automašīnu nozadzis vīrietis, kas pie īpašnieka bija ieradies uz darba pārrunām, portāls Diena.lv uzzināja no VP.

Likumsargi, kad ieradās notikuma vietā, noskaidroja, ka tās dienas rītā kāds vīrietis esot gājis pieteikties darbam. Potenciālais darbinieks uz pārrunām ieradies alkohola reibumā, tāpēc darba devējs palūdzis ierasties citreiz. Tā vietā, lai mierīgi dotos projām, vīrietis pamanījis netālu stāvošo automašīnu, iekļuvis tajā iekšā, iedarbinājis un aizbraucis prom. Nozagtā mašīna pieder darba devējam.

Izvērtējot saņemto informāciju, likumsargi transportlīdzekli izsludināja meklēšanā. Tās pašas dienas vakarpusē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa policisti uz autoceļa Ķekava – Skaistkalne ieraudzīja iedarbinātu stāvošu automobili. Tajā iekšā sēdējis vīrietis, kurš acīmredzami atradies alkohola reibumā. Vīrietim veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, kuras laikā noskaidrots, ka viņš ir 1,73 promiļu reibumā. Pārbaudot automašīnas valsts reģistrācijas numuru, policisti noskaidroja, ka tā ir meklēšanā un nekavējoties par to paziņoja Ogres iecirkņa likumsargiem.

Policisti aizturēja 1978.gadā dzimušo vīrieti, kurš iepriekš vairākas reizes ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām un transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta pirmās daļas – par svešas kustamas mantas zādzību. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

Top komentāri

:))
:
Ļoti attapīgs un uzņēmīgs "kadrs",cerams ka to darbu viņš dabūs..
škels
š
otreiz uz pārrunām būtu ieradies ar braucamo .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas