Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sadzīviska konflikta laikā Rēzeknē nogalina divus cilvēkus

Rēzeknē pagājušās nedēļas nogalē notikusi dubultslepkavība, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Vīrietis noslepkavojis savu dzīvesbiedri un viņas brāli. Slepkavības iemesls ir sadzīves konflikts.

9.februārī policija saņēma informāciju, ka Rēzeknē kādā dzīvoklī atrodas divu cilvēku līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm - uz cietušo personu ķermeņiem konstatētas, grieztas un sistas brūces, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova,

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka ar šo noziedzīgo nodarījumu, iespējams, ir saistīts kāds 1973. gadā dzimis vietējais iedzīvotājs, kurš pēc dažām stundām aizturēts. 10.februārī vīrietis apcietināts.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas kāds 1973.gadā dzimis vīrietis kopā ar 1972.gadā dzimušo sievieti un vēl kādu 1973.gadā dzimušo vīrieti ir lietojis alkoholiskus dzērienus. Starp iespējamo vainīgo un cietušajiem bija izcēlies konflikts, kas parauga kautiņā, kura gaitā cietušajiem tika nodarīti dažādi miesas bojājumi.

Tajā pašā dienā operatīvas meklēšanas rezultātā iespējamais vainīgais tika atrasts un aizturēts. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par slepkavību, ja ir noslepkavotas divas vai vairākas personas. Nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Par šādu pārkāpumu draud mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no 15 līdz 20 gadiem.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas