Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vīrietim piemēro 25 eiro sodu par pašizolācijas prasību neievērošanu, atvedot uz bērnudārzu bērnu

Aizvadītās nedēļas nogalē policija piemērojusi 25 eiro sodu kādam vīrietim, kurš, neievērojot pašizolācijas prasības, uz bērnudārzu atvedis savu bērnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Piektdien, 13.novembrī, likumsargs konstatēja, ka 1983.gadā dzimis vīrietis pirmdien, 9.novembrī, ir atgriezies no Somijas un uzturas Tukuma novadā, taču neievēro pašizolāciju, ir aizvedis savu bērnu uz bērnudārzu. Policijā skaidroja, ka tādējādi vīrietis pakļāva citas personas inficēšanās ar Covid-19 riskam.

Tāpat noskaidrots, ka 37 gadus vecais vīrietis pirms ierašanās Latvijā nav aizpildījis elektronisko anketu personu uzraudzības informācijas sistēmā "www.covidpass.lv". Policists par notikušo sāka administratīvā pārkāpuma procesu.

Ņemot vērā to, ka pie atbildības saucamā persona atzina un nožēloja izdarīto, tika nolemts viņam piemērot naudas sodu 25 eiro apmērā.

VP Zemgales reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā laika posmā no 13. līdz 16.novembrim par epidemioloģiskās drošības pasākumu Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai neievērošanu piecām personām piemērots administratīvā pārkāpuma sods desmit eiro apmērā, jo iedzīvotāji pirms ierašanās Latvijā nebija aizpildījušas elektroniskās anketas personu uzraudzības informācijas sistēmā "www.covidpass.lv".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas