Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Cīnoties par klientiem, taksometra stiklā ietriec cirvi

Piektdien taksometra īpašnieks Viktors Ciganovs atklāja, ka viņa BMW salona aizmugures stiklā kāds ietriecis cirvi. Apskādētais auto atradās Katoļu ielas daudzdzīvokļu mājas pagalmā nepilnus simt metrus no Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes durvīm. Tā signalizācija cirvja trieciena brīdī nebija iedarbojusies, ziņo portāls zz.lv.

"Es zinu, kas ir vainīgs. Tā ir atriebība par to, ka es veiksmīgāk piesaistu klientus. Kā vīrs pienākt un aprunāties viņš nevar, bet dzērumā slepus ietriekt mašīnas stiklā cirvi – to gan," dusmojas cietušais taksists V.Ciganovs.

Vairāki puķu tirgotāji, kas pienāca apskatīt notikuma vietu, minēja, ka, ierodoties tirdziņā septiņos no rīta, cirvi automašīnas stiklā nebija pamanījuši. Viņuprāt, noziegums izdarīts laikā ap astoņiem no rīta. "Tas ir izmisuma solis, cilvēks paņēmis līzingā mašīnas, bizness neiet un tad visi citi vainīgi. Viņš par mūsu it kā pārkāpumiem raksta sūdzības Pašvaldības policijai, bet trešdienas naktī autostāvvietā pie kluba Jelgavas krekli iepūta acīs piparu gāzi vienam mūsu šoferim," saka V.Ciganova kolēģis, kurš savu vārdu minēt gan nevēlējās. Arī viņš nešaubās, ka vainīgs ir cietušā minētais konkurents.

Pēc pusotras stundas notikuma vietā ieradās policists, kurš apskatīja nozieguma vietu. Viņš skaidroja, ka cirvis tiks nodots ekspertīzei pirkstu nospiedumu noņemšanai. Sākts kriminālprocess. Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece apstiprina arī to, ka policijā saņemts iesniegums par 7. marta rītā pulksten 6.30 pie kluba Jelgavas krekli notikušo incidentu. Policija atklāj, ka torīt autostāvvietā kāds 1983. gadā dzimis vīrietis acīs iepūtis asaru gāzi 1981. gadā dzimušam vīrietim.

Arī šī nozieguma izmeklēšana turpinās, nozīmēta ekspertīze cietušā veselības kaitējuma noteikšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas