Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pēc 2,5 miljonus eiro vērta remonta Murjāņos halle nepilnvērtīgi izmantojama

Lai gan pirms mēneša svinīgi atklātās atjaunotās Murjāņu sporta ģimnāzijas halles remontā ieguldīti 2,5 miljoni eiro, zāle aizvien nav pilnvērtīgi izmantojama - tās laukumā atstāti balsta stabi, kādēļ sacensības zālē rīkot nav iespējams, otrdien ziņoja TV3 Ziņas.

Pirms remonta, piemēram, handbolistu treniņu apstākļi šajā hallē gan līdzinājušies sportošanai vecas mājas pagrabā, tomēr pēc renovācijas palikušas vairākas kļūdas, kas aizēno prieku, jo liedz šo zāli izmantot pilnvērtīgi, vēstīja raidījums.

Runa ir ne tikai par atstātajiem stabiem, kuru demontāža nav tikusi ieplānota projektā. Šajā laikā tie vēl nav nopolsterēti, tāpat nav ierīkots laukumu norobežojošs tīkls, kas no lidojošajām bumbām pasargātu citus sportistus. Izpalicis arī krāsojums, lai maskētu celtniecības putas.

Murjāņu sporta ģimnāzijas izpilddirektors Edgars Bricis TV3 paudis, ka, iespējams, stabi nav pareizajās vietās, bet visi nevar būt vienmēr apmierināti. Bērni, kas trenējas zālē, ir priecīgi par modernizētajiem apstākļiem.

Skola Izglītības un zinātnes ministrijai jau lūgusi papildu 170 tūkstošus eiro, no kuriem 27 tūkstoši paredzēti trūkstošajam drošības inventāram.

Top komentāri

Otkats
O
Viss notiek.
Fiksais
F
Sarūsējusi fasāde, sarūsējuši stabi, pirms laika bija fotoreportāža ar smadīgiem purniem, kas lepni grieza lentīti, kamēr apkārtējais liecināja par kārtējo ierēdņu stulbumu. Vai var pastāvēt valsts, kura NESPEJ izdarīt NEKO kārtīgi? Sorry, zagt un melot gan šī vara māk kārtīgi!
Gerda Timrote
G
Vai tas kas ir jauns, ka pedejso 26. gados butu kaut kas atjaunots vai uzcelts bez defektiem un stulbiem, acimredzamiem brakiem??? Sakot ar Rigas pili, Saeimas 100 idiotu sezu zali.....kuri nav spejigi pat sos it ka mazo projektinu veikt ideali, bet tiek tam iztereti sesmitiem milijoni eiro. Murjanu sporta halle ir jasaved ideala kartiba un, lai to izdaritu ir japieskir nepieciesama nauda. Un ja kads gaudo ka tam trukst naudas tad ir jasamazina 100 idiotiem lielas algas un ir janonem visas privlegijas kadas sie debilie kretini sev ir pieskirusi uz Latvijas tautas rekina, ir jaizmet no valsts dargajiem dzivokliem debilie prezidenti un viniem ir janonem visas privlegijas...un tad jnaudas pietiks Murjanu halles sakartosanai un NATO 2% iemaksam.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas