Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ugunsgrēkā Jaunjelgavas novadā gājis bojā cilvēks

Svētdien ugunsgrēkā Jaunjelgavas novadā gājis bojā cilvēks, portālu Diena.lv informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Svētdien plkst. 13.54 VUGD saņēma izsaukumu uz Jaunjelgavas novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāva māja pilnā 160 kvadrātmetru platībā. Ēkas verandā zem iebrukušā jumta tika atrasts cilvēks, kurš bija gājis bojā. Plkst. 19.54 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt sestdien, neraugoties uz to, ka uz atsevišķām ūdenstilpēm ledus tikai sāk veidoties, VUGD saņēma divus izsaukumus, kur sākotnējā informācija liecināja, ka cilvēki ielūzuši ledū. Abos gadījumos glābšanas darbus nebija nepieciešams veikt, jo cilvēki no ūdens izkļuva pašu spēkiem. VUGD atgādina – atrasties uz ūdenstilpju ledus ir bīstami!

VUGD aicina nedoties uz ūdenstilpju ledus, kā arī pieskatīt bērnus un mājdzīvniekus, lai viņiem nerastos vēlme pārbaudīt ledus biezumu un izturību!

Saistībā ar stiprā vēja postījumiem laika posmā no svētdienas plkst. 21 līdz pirmdienas plkst. 9.30 VUGD ir saņēmis 12 izsaukumus. Galvenokārt, bija nepieciešama nolūzušu koku novākšana no ceļa braucamās daļas, vienā gadījumā tika novākta celtniecības sastatņu sastāvdaļa, bet vēl citā gadījumā – reklāmas stends, kas radīja apdraudējumu.

Aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 93 izsaukumus – 37 uz ugunsgrēku dzēšanu, 38 uz glābšanas darbiem, bet 18 izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas