Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

2019.gads sāksies ar "pagaidu budžetu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Finanšu ministrija pret Satversmi
F
Satversmes 66.pants noteic, ka valdībaoi budžeta projekts jāiesniedz Saeimai katru gadu pirms saimnieciskā gada sākuma. Satversme neparedz nekādus "ne vēlāk kā četrus mēnešus pēc tam, kad Saeima būs izteikusi savu uzticību jaunajam Ministru kabinetam"
Ūdō VISI ir slikti.
Ū
LATVIEŠI IZZOG BUDŽETU; PĒCPADOMJU GADI KĀ PARADĪZĒ; VĀCIEŠI - MAITAS; KRIEVI - MAITAS, JO NEĻAUJ LATVIEŠIEM ZAGT, PIE BRISELES VARAS VAR ZAGT, JO BRISELIEŠU DZĒRĀJU ZAGT ATĻAUJ; GRIB TIKAI VARU, KURA LATVIEŠIEM ZAGT ATĻAUJ...Atliek vien paprasīt, pie kuras instances pats Ūdō pieder. Nebūs taču tikla jaunava, ar vēl nepārplēstu celku?
Udo Ulbergs
U
Tā nav liela nelaime, faktiski tā nav nekāda nelaime, jo nevienu latvieti neatturēs no budžeta izzagšanas. Viss turpināsies tikpat sekmīgi kā visus pēcpadomju gadus, kad latvieši dzīvo kā paradīzē. Maitas vācieši, maitas krievi latviešiem neļāva zagt. Tagad brīvvalstī pie Briseles varas var zagt, jo briseliešu dzērāji atļauj latviešiem zagt. Tāpēc latvieši tagad ir laimīgi un negrib citu varu. Grib tikai to varu, kura latviešiem atļauj zagt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas