Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Attīstībai/Par! līderi EP vēlēšanās - Ījabs, Rubesa un Ilvesa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vajag tās
V
Ilvesas vietā atrast tādu, kurai vairāk bērnu no vairāk vīriešiem:))))
Tādu tikai
T
gejs atļaujas precēt? Piesegam?
  • 1
  • 0
ironija
i
Rubesu par zagšanu izmeta no RailBaltic, tagad mēginām iestutēt EP? Bail nav, ka no turienes par zagšanu neizmet? Baibiņa nav no tām, kas ies apvaldīt savus zaglīgos nadziņus.
precizējums
p
Tā nav zagšana, bet kā to pierādīja Zolitūdes gadījums - kampšana.
  • 6
  • 1
XXX
X
Vai tiešām kāds balsos par Rubesu, kas savā dzīvē nav izdarījusi neko Latvijas labā. Gudri muldēt, to gan. Tikai neko man nesakiet par labām angļu valodas zināšanām. Tas nekādā gadījumā nav profesionalitātes un zināšanu rādītājs. Diez kundzītei nebūtu laiks tīties atpakaļ uz Kanādu?
lll
l
Kanādā šamējai būs, ak tu šausmas!, godīgi jāstrādā. Tikai postpadomju Latvijā var atļauties tādus pigorus, kā Rubesa sastrādājusi un nedabūt cietumu par to.
  • 8
  • 1
Margarēta
M
Sakiet, ko gribat, man ir problēmas ar šādiem nepolitiskiem kandidātiem. Tas tomēr grauj kaut kādus elementārus politiskos principus, jo arī politikai vajadzētu būt tādai jomai, kurā cilvēki apzināti veido savu karerjeru, iestājoties un darbojoties savus politiskos uzskatus pārstāvošās partijās, iesaistoties kampaņās. Zems punkts politiskajai videi Latvijā bija pirms gada, kad cilvēki pirms vēlēšanām mainīja partijas kā cimdus, pārejot pat pie ideoloģiski pretējas partijas. Bet arī šis ir zems punkts, jo kāds politiskais spēks tik ļoti nenovērtē savu partiju biedrus, ka pirmais trijnieks ir nejauši, bet populāri cilvēki, kuri nav nevienas apvienībā ietilpstošas partijas biedri. Es vēl saprastu, ka kaut ko tādu samuļļā uz pašvaldību vēlēšanām. Uz Saeimas. Bet ja ar tādu politisko kultūru lien uz Eiropu, kur ir valstis ar stabilām politiskajām partijām un tradīcijām, tad man tiešām vairs nav ko teikt.
Gaitiņu Tenis
G
Par to jūs rakstījāt, un mēs to iegaumējām, bet kāpēc jūs atkal to atkārtojiet. Varbūt tā ir slēpta reklāma šiem trim kandidātiem, vai varbūt jums ir piemeties, kā sacīt jāsaka, pērētājvistas klukstēšanas simptons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas