Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Attīstībai/Par! vēlēšanu apgabalu līderi - Pavļuts, Pūce, Viņķele, Pabriks, Bondars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
PAR LATVIJAS NACIONĀLISTU APVIENĪBU !
tiesis
t
cerama,ka xxxx tajaa piegaajienaa stulbaa tauta neveelees it nevienu,kas bijis pie shiis smirdiigaas zaglju siles,jo kaa zinaams infekcija ,iipashi konkreetaa latvju politiskaa ne tikai liip,bet paliek,kaa laasts uz muuzhu!!!ja veel tad tikai jaunos un tos,kurus pazisst,pie kuru nagiem neliip,kuri var un grib latvijai ko labu,jaunu!!!striikje no vecajiem-jaunajiem ir ok!!!zin to zaglju bandas dosjee un patiik vinjai tos bleezhus ne tikai kacinaat!!!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
''PAR'' PAR VISU NORMĀLO ĢIMEŅU IZNĪCINĀŠANU !!!
Normāls
N
Komentāros vienas padibenes un troļļi. To tik zin kā čīkstēt. parādiet kādu veiksmīgu cilvēku, valsti vai uzņēmumu, kas ar čīkstēšanu ir kļuvis veiksmīgs. Es balsošu par šo partiju un zinu daudzus jaunus un inteliģentus cilvēkus, kas arī tā darīs, jo grib, lai pie mums arī ir tikpat skaista dzīve kā rietumos. ZZS, NA un Saskaņa ir cits par citu sliktāki un neviena no šīm partijām Latvijā neko nepanāks. Jā, Pabriks un Viņķele nav jaunumi politikā, bet viņiem tajā laikā nebija labākas partijas pie kā turēties. Visi politiķi nav slikti. Ja paskatīsimies pagātnē, Viņķele Vienotības rindās allaž bija mazliet partijas atstumta. Pieņemu, ka visi čīkstuļi ir krievu troļļi vai arī kaimiņa kaimiņi. Ziniet, Kaimiņš arī ir Saeimā jau 4. gadu. Ko viņš paveicis, ja neskaita sīko huligānismu. Populists un Trampa līdzinieks. Aktieris runā ar emocijām, bet darbu darīt nemāk. Par gudru, attīstītu, godīgu, liberālu, pārtikušu un saprātīgu Latviju.
gp
g
priekā!
  • 1
  • 0
paskatīsimies gan!
p
Visi, kas nav ar mums, ir krievu troļļi! Nu ļoti inteliģenta nostāja! Nu pamainīja Pabriks partijas, pagrozījās abi ar Viņķeli varas saulītē vienā partijā, otrā, trešā, štrunts! Tagad atkal var maukt par "jauno un godīgo"! Kāpēc nav darījuši līdz šim? Nesanāca! Jo visi citi vainīgi. Un krievu troļļi protams! Kurš "liberāls, godīgs un saprātīgs", pie varas bļodām gadiem veģetējošais PARazīts ies atzīt, ka pats ir zaglis un lūzeris, kuru beidzot elektorāts novērtē ar kājas spērienu pa vietu, kur mugura zaudē savu nosaukumu? Jā, un ieteikums paskatīties pagātnē gan ir saprātīgs. Jo paskatoties pagātnē, uz visiem šo pabriku, viņķeļu un tamlīdzīgu politmēslu darbiem un nedarbiem, mēs varbūt kļūsim gudrāki, lai n-to reizi nekāptu uz grābekļa.
  • 5
  • 2
ūdentiņš par Attīstību
ū
Divi OIK šeptmaņi, viens no kuriem vēl paspējis savas zaglīgās roķeles pamērcēt Zolitūdes upuru asinīs, trakojoša genderofašiste, kura bez mazākās kautrības savulaik draudēja pensionārus nomērdēt badā, partiju mainītāji un politiskie hermafrodīti pabriks ar bondaru. Viens pamanījies biedram Putinam par ēzeļa ausīm notirgot Abreni, otrs strādājis par latvieti pie Kremļa oligarha. Lieliska kompānija! Mūs sagaida nebijušu apmēru attīstība! Līdzšinējās Vienotības korupcijas megaafēras liksies kā tādi šļaugani bērna šļupsti.
RT
R
Īpašo žurku komplekts.
uts
u
Bondars.....kurā sūdu bedrē viņš vēl nav bijis? Baigi smieklīgi.
Fredis Meņģelis
F
Šie ir vecie vēži citā kulē!
P
P
Vai ir zināms,cik bijušie deputāti,ministri un to prezidenti ir aizgājuši strādāt pamatdarbā?-darbs valsts pārvaldē,sākot no pagasta neskaitās.
G>P
G
Kā tas ir-pamatdarbā? Šodien vairums strādā tur kur var atrast darbu, ne savā specialitātē...Vairumam politiķu nemaz nav nopietnas specialitātes, bet ja ir, tad bez pieredzes...Un vēl: Vai tad tās darba vietas viņu specialitātēs stāv tukšas ka tā var aiziet tur strādāt?
  • 5
  • 1
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
''PAR'' > PAR ĢIMEŅU IZNĪCINĀŠANU !
KUR IR VIŅĶELE > TUR IR RIEBEKLĪBA
K
KUR IR VIŅĶELE > TUR IR RIEBEKLĪBA !!!
  • 9
  • 3
latvietis ar mietu !
l
ARĪ SAKU KA APVIENĪBA ''PAR'' IR PAR ĢIMEŅU IZNĪCINĀŠANU !
  • 8
  • 3
Hugo Diegs
H
Ģimenes Latvijā iznīcināja krievu okupanti slepkavojot un deportējot... arī visus okupācijas gadus tika uzspiestas ačgārnās komunisma cēlāju "ģimeniskās"vērtības...
  • 9
  • 6
Tālis
T
Tiešām ūdens lējēji - pudeles izvēlētas pareizas!
recepte uzvarai
r
PARazīti 0,5 litra pudelēs safasējuši spirtu bomžu uzpirkšanai? Kaut kā jau elektorāts jāpiesaista. Vai tu esi gatavs nobalsto par OIK, velkomistiem un dibengala mīlas piekritējiem? 99,99% atbildēs NĒ! Atliek spirts bomžiem.
utes
u
lien atpakalj uz veco kazhoku pa visaam shkjirbaam.
par Abreni
p
Patiesībā nav jau vajadzības pēc tās Abrenes-tur tagad pilns ar krieviem un bomžiem, bet slikti,ka atdeva bez nosacījumiem: Piemēram-varēja Kremlim par Abreni pieprasīt izvest uz Krieviju atpakaļ kādus 100 000 latviijcu..kas te nelikumīgi iebraucas okupācijas laikā....Vismaz kāds labums būtu, bet tā-par neko? Tā var tikai valsts un tautas nodevēji.
Otto>par Abreni
O
tas tiesa: Tas jau krieviem savas zemes vienmēr par maz tāpēc pievāca visu citu zemes kur vien var....
  • 17
  • 2
Umurs>par Abreni
U
Pievienojos: Un tas bija jādara Kalvīša valdībai un Pabrikam kā ārlietu ministram..........
  • 15
  • 2
Raitis
R
Un vēl kas: Kad Pabriks bija viens no Vienotības spices vīriem, ne vārda neteica par Vienotības zaglīgām darīšanām...Klusējā kā visi Vienotības partijnieki....Tad kas gan ir tagad mainījies? Kāpēc lai Pabriks pēkšņi sāktu domāt par valsti un tautu, ja to vienmēr uzskatījis par nevajadzīgu un lieku???? Ja līdz šim neko valsts un tautas labā nav darījis???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas